Szerintetek mitol van ez?
Segitseget kernek toletek. Harmadik hete szedulok, a szedulest ugy tudnam leirni, mintha enyhen be lennek rugva. Lassan 3 honapja szultem meg a kisfiam, es mar teljesen bele vagyok betegedve, hogy nem tudok vele lenni, mert felek, hogy megszedulok, elejtem, meg bele gondolni is rossz. Mi ez a szedules? lehet terhesseg utani depresszio? (nem erzem ugy, hogy az lenne, hisz imadom a fiam) Esetleg valami a pajzsmiriggyel? Neha kiver a viz. Tudni kell, hogy miota megszultem lefogytam 15 kg-ot, most vagyok a terhesseg elotti sulyomon, 55 kg. Nem azert fogytam, mert vekony kartam lenni, hanem mert neha idom de volt enni. kimerult nem lehetek, mivel nem erzem magam annak. A kisfiam egesz ejjelt atalussza szerencsere.
Volt valaki hasonlo helyzetben? Mar depresszios vagyok attol, hogy nemtudom mi a baj :(

Mondjuk a depresszionak konkrétan semmi köze ahhoz, hogy szereted e a gyereket vagy sem.
Lehet hogy valami ásványi anyag hiányod van, lehet középfül gyulladás. Orvos volna a logikus megoldas

Nagyon nehéz ügy, annyi mindentől lehet. Nekem is volt ilyen, bár nekem akkor már 2 éves volt a gyerekem. Nekem is ráfogták, hogy a kimerültségtől van, meg idegi alapon. Ráadásul én cukorbeteg vagyok és állandóan azzal jöttek, hogy biztos hipózok. Hiába mondtam, hogy az más érzés és a cukrom sem alacsony, nem lehet az. Végül rengeteg kivizsgáláson voltam, nem derült ki semmi. Magamtól jöttem rá, hogy az egyik gyógyszerem mellékhatása. Ez egy vény nélkül kapható allergiagyógyszer volt és azért jöttem rá nehezen, mert előtte évekig szedtem gond nélkül.
Amúgy lehet cukorprobléma, kimerültség, stressz, vitaminhiány, gyógyszer mellékhatás, meg ennél sokkal komolyabb dolgok is. Menj orvoshoz.

Mondjuk elmehetnél az orvoshoz, aki elküld egy kivizsgálásra és nem kell még otthon tovább kínlódni, hogy mi lehet a bajod, hanem kiderítik, mert itt sajnos senki se orvos, de ha még az is lenne, akkor se tudna ezek alapján pontos diagnózist felállítani.
Simán lehet mondjuk attól, mert alacsony a vérnyomásod például. De más is okoz szédülést. El kell menni orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!