Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éves korig nagyjából milyen...

3 éves korig nagyjából milyen ütemben nő a láb?

Figyelt kérdés
Egy-másfél éves kortól (ki, mikor kezd el járni) kezdődően milyen sűrűséggel kell új cipőt venni méretváltozás miatt?
2015. okt. 16. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Szezononkent egy méret kb. De 3 éves kor után is így lesz.
2015. okt. 16. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Volt olyan időszak, olyan két és három éves kora között, hogy az augusztusi szandi októberben már kicsi volt, illetve a tél elején vett átmeneti cipő márciusban kicsi lett.

Inkább mindig legyen egy tartalék nagyobb cipő.

2015. okt. 16. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
durván évi 2-3 méretet nőtt a lábuk
2015. okt. 16. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy szezon egy cipő. Előre meg nem érdemes bevásárolni, mindig csak aktuálisan, mert gyerekenként is más és más.
2015. okt. 16. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:

A fiamnak az első cipője 22-es volt, most 30-as, és 4 éves!

Eltérő a lábnövekedés, de évente 2-3 méretet számolhatsz.

2015. okt. 16. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem méretváltizás, hanem az időjárás váltizása miatt vettem ált.új cipőt, elég kicsi a lányom lába. Gyerekenként eltér, nem lehet előre kiszámítani.
2015. okt. 16. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam most 3 és fél éves. Tavaly ősszel és télen is 24-es cipője volt, most 25-ös cipőt vettem neki.
2015. okt. 16. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak két év alatt nőtt 1,5 cm-t a lába. Most négy éves, 16 cm a talphossza. Most néztam a tavalyi téli cipőjét, még mindig tökéletesen jó rá. Tavaly "sima" zokni + vastag zoknival használta, most már csak "sima" zoknival lesz jó.

Ebből is látszik, hogy nem lehet általánosítani, az egyik előző hozzászólónál 2-3 méretet is nőtt a gyerek lába egy szezon alatt, az én lányomnak meg 2 évente nő egy méretet. :)

2015. okt. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!