Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik most vesznek cipőt, ti...

Akik most vesznek cipőt, ti milyet vennétek?

Figyelt kérdés
Milyen cipőt vennétek? Bundásat vagy csak simán őszit? Vagy olyat amit már télen is lehet hordani mínusz fokban? Vagy télre vesztek külön? A csizmán kívül?
2015. okt. 16. 05:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktuk, hogy még most félcipője van, legfeljebb vastagabb zoknit kap. Aztán télit veszünk ami jó a hóba is. Deitexes anyagosat ami nem ázik át és meleg, orkán szerű az anyag és csak kis része bőr.
2015. okt. 16. 05:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Én várok még pár hetet és akkor kapja a téli cipőjét.

Külön nem veszek másikat, mert nem tehetjük meg.

2015. okt. 16. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egy átmeneti cipőt vettem erre az időszakra, aminek kicsit magasabb a szára és Gore-tex. Az igazi télre majd kap egy bundás, ugyancsak vízálló csizmát/hótaposót.
2015. okt. 16. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:

3 cipője van a gyereknek, egy sportcipő, egy magasszárú bakancs és egy bundás hótaposó.

A sportcipő 15 fok felett és száraz időben jó, a bakancs hűvösebb és nyirkos időben (mint a héten), a hótaposó pedig értelemszerűen a nagy hidegben és hóban, ill. télen majd ebben jár lovagolni is, mert a gumicsizma ahhoz hideg. Ja igen, van egy gumicsizma is :)

Szerintem mindegyikre szükség van és nem helyettesíthetik egymást, max. a gumicsizma az, ami a bakancs mellé már talán felesleges lenne.

A sportcipő Adidas, 3800 Ft-volt leárazva a Reno-ban, a bakancs Decathlon-os 6000 Ft volt, a hótaposót a Lidl-ben vettem 4000 Ft-ért, a gumicsizma pedig 1000 Ft volt a Deichmann-ban, ugyancsak leárazva.

2015. okt. 16. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is vannak fokozatok.

Ilyenkor már magas szárú cipőt adok rájuk,de nem béleltet.

2015. okt. 16. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!