Császármetszés és életbiztosítás?
szia!
Javítson ki valaki okosabb, de úgy tudom, nincs az életbiztosításokban ill. baleset- biztosításokban benne a terhesség/illetve szülés, vagy a szülés utáni kezelésekre kiterjedő védelem.
Nem fizet. Mi megkérdeztük, de a terhesség semmilyen formájára és befejezésére nem fizet.
Sőt az egyik biztosítónál, gondolom többnél is, van lehetőség fizetni havonta bizonyos összeget és ha kórházba kerülsz (itt a biztosító határozza meg a kórházat) Az ő vip szintjükre kerülsz, ahol napi 25 ezer forint az elletás, de mivel fizetted a hvi összeget, így neked semmibe nem kerül, azt hiszem 30 napig maradhatsz térítés nélkül. Na én gondoltam fizetem a havi x forintot és majd ha szülök oda megyek, de nem lehet, mert a terhességet a biztosítók tervezett dolognak tekintik, úgy mint a szülést, legyen sima vagy császár, így nem fizetnek.
Nekem olyan életbiztosításom van, ami fizet a császármetszésre. Igaz, külö díja van, és minimum 360 napnak kell eltelnie a szerződés megkötésétől számítva, illetve ha 5 éven belül diagnosztizált betegség miatt következik be.
Hogy mennyit, azt nem tudom. Benne van valahol a szerződésben.
Hívd fel a biztosítókat, és kérdezd meg, hogy térítenek-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!