Hány évesen szerettél volna szülni, és ehhez képest hány évesen szültél? Miért pont akkorra tervezted? Ha előbb/később szültél, mi miatt történt így?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 16:06
21/24 anonim válasza:
27 évesenszültem,azt hittem még tizenévesen hogy ilyen idősek már rég 3gyerekes anyuka leszek.de nem volt megfelelő társ hozzá,csak sokkal később.4 gyereket akartam,deférjem másodikat se nagyon akar,pedig én szeretnék.
22/24 anonim válasza:
22-24/25-27(-30) ìgy szültem volna 3 vagy négy gyereket a terveim szerint,ehelyett 23 évesen született a fiam 31 évesen a lànyom, most tervezgetjük a màsodik közös babàt,mert a korkülönbség és a terv meghiúsulàsànak oka az első férjem volt,aki meggondolta magàt a csalàddal kapcsolatban. Az eredetileg zàrójeles negyedik babàból ìgy màr szerintem nem lesz semmi,de harmadik babàt azért nagyon szeretnék, 35ig szülnék,tehàt még bele is férnénk.
23/24 anonim válasza:
Mindenképp 30 alatt akartam az elsőt szülni, olyan 28 körül gondoltam. 27 éves voltam végülis, mikor született a lányom tavaly, de ga az első terhességem megmarad, már 26 évesen anya lettem volna. Addigra nekem adottak voltak a körülmények, 23 évesen diplomáztam, 25 évesen férjhez mentem, évek óta dolgoztam, természetesen a férjem is dolgozott. Kistesó egyelőre úgy néz ki, hogy sajnos nem lesz, elsősorban azért, mert kicsi a lakásunk, nem férnénk el kényelmesen. Ha viszont valami csoda folytán később lehetőség lenne bővíteni, 36-37 éves koromig meg bevállalnám, de csak mert nem az első.
24/24 anonim válasza:
Szia!
Mindig fiatalon szerettem volna anyuka lenni (22-29 között); és talán erre még lesz is lehetőségem :) 26 leszek nemsoká, majdnem egy éve házasok vagyunk, sikerült a saját lakás is. Egy pár napja pedig furcsa tüneteim vannak -meglátjuk, mi lesz belőle ;) Szeretnék három gyereket; a párom eddig kettőt mondott, aztán majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!