Másnak is lett magas vérnyomása a gyerekeitől?
Tudom, ez így most elég nevetségesen hangzik, de ... 2.5 éve vagyok itthon, 2.5 éves a fiam, 1 éves a lányom. Imádom őket, szeretem őket, de az utóbbi 3 hónapban nagyon nehéz velük. Szépen lassan leépültem, úgy érzem, lelkileg, de inkább idegileg. Egy hetes pokoli fejfájás után eljutottam orvoshoz, ahol kiderült hogy magas a vérnyomásom. Mérnem kell napokig, ez a második nap, amikor a gyerekekkel vagyok nagyon magas a vérnyomásom, ideges vagyok, feszült, úgy érzem hogy felrobban az agyam. Amint nyugi van, alszanak, a vérnyomásom normális lesz. Világ életemben tökéletes volt a vérnyomásom.
Mit lehet ezzel kezdeni? Tudom, majd az orvos megmondja, de akinél előfordult ez így, ebben a formában, mit ajánlottak neki? Próbálok nyugodt lenni, de nem tudom irányítani... Az egész napom abból áll, hogy vitatkozom a fiammal, hiába okos-ügyes gyerek, egyszerűen pár hónapja teljesen kifordult magából. "Ülj le, egyél, ne kend össze a ruhád, ne fetrengj a porszívó előtt, ne lökd fel a húgodat és még sorolhatnám. Most már ott tartunk hogy a szép beszéd nem használt, üvöltenem kell hogy valamit is elérjek nála. Biztos gond van a neveléssel is, én sem vagyok tökéletes, tudom hogy több türelem kellene és több játék de nem megy... Besokalltam.
Türelmet és kitartást
ha ráérzel majd, egy idő után már magától fog jönni a harmónia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!