Hanyas méretű ruhát hordtatok a terhesség előtt, és hanyasat a terhesség végére?
S (34-36) előtte és utána a végén is. Tavaszi gyerek volt, én meg utálom a meleget, úgyhogy elasztikus anyagú pólókkal kihúztam végig. Nekem a hasamon kívül más nem változott, saját testzsírt nem szedtem fel.
Kabátot meg egyszerűen nem gomboltam be, amikor már túl nagy volt a hasam.
Egyedül terhesnadrágot kellett az utolsó 2 hónapban hordanom, mert hiába van sok nagyoncsípő nadrágom, már az is szoros volt, munkahelyen meg szóltak volna a kigombolt nadrágért :)
Előtte felülre 32/34, a végére nehéz lenne megmondani a méretet, mert nem igen jött fel normál felső, max. ami mell alatt szabott vagy nagyon bő alapból. Ilyenekből volt 34-es és 38/40-esem is.
Alulra 42/44 kellett a végére (36 előtte).
Végig ugyanakkora ruhákat hordtam, mivel szülés után kevesebb volt a testsúlyom, mint a terhesség elején. Sajnos sokat voltam rosszul, volt hányingerem és hánytam.
Mivel amúgy is bővebb felsőket hordtam, vagy olyanokat, amik könnyen igazodtak a testhez, a melleim se nőttek, így tényleg ugyanakkor volt végig a ruhaméretem.
Egyébként felsőből végig M-L, nadrágból viszont kellett az XL. Amúgy nem voltam vékony mikor kezdtem a terhességemet.
A végére a férjem XXLes pólóit hordtam.
Csak ez fedte a pocakom.
S-es meretrol inditottam mindket terhessegemet. Az elso gyerekkel sokat hiztam, mar a terhesseg elso feleben is sok jott fel, igy terhesruhakbol M-es meretet kellett venni, amivel nagy nehezen kihuztam a szulesig. De szules utan maradt rajtam 15 kg, szoval a normal ruhataromhoz vennem kellett 1-2 L-es darabot, amig visszafogytam.
A masodik babanal tanulva az elozobol S-el kezdtem, terhesruhabol is ugyanez a meret kellett es szules utan is tudtam hordani mindent. Ugyan maradt rajtam 4 kg par hetig meg, de attol meg ram jott minden.
Most varom a harmadik babat, a kiindulo meretem ugyanannyi, remelem igy is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!