Hanna Nóra név tetszik? Adnátok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 19:05
1/7 anonim válasza:
Én nem adnám, több ok miatt is.
Az egyik, hogy a Hanna név nem tetszik. A Nóra mondjuk igen, listás is.
Másrészt nem illik össze szerintem a két név, sok az N egymáshoz közel, inkább akkor már Nóra Hanna.
Harmadrészt a vezetéknevünkhöz se megy :)
Nálatok mi a vezetéknév?
2/7 anonim válasza:
Családban mindkettő van....csak ezért nem adnám.
3/7 anonim válasza:
Szerintem szép így együtt, bár én nem adnám, mert éppen elég Hanna van már az ovikban, bölcsikben.
4/7 anonim válasza:
A Nórát nem adnám, mert nekem nem tetszik. Mondjuk saját gyerekemnek a Hannát se, de az amúgy szép név.
5/7 anonim válasza:
a Hanna felénk tucatnév(Annával egyetemben)így azt nem adnám
a Nóra meg nem tetszik
ilyen "összecsengő" nevekből nekem olyasmik tetszenének, pl
Amanda Ria
Aranka Lia
és társaik
6/7 anonim válasza:
Számomra mindkettő csak mint becenév jöhet szóba, az meg becézésre van. Szóval nem és nem.
7/7 anonim válasza:
Én nem adnám. A Nóra meg az összes hosszú ó-s név valamiért nem szimpatikus (lásd: Dóra, Zóra).
A Hannát gyakorisága miatt nem adnám.
Egyébként, ha neked tetszik, akkor nem látom akadályát a névpárnak. Nem ad ki csúnya szót a nevek határa, ki lehet mondani, szóval szerintem teljesen oké a névválasztás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!