Ti, hogy neveznétek el a gyereketek? Vagy, hogy neveztétek el?
Figyelt kérdés
Még nem lesz baba de úgy èrdekel.S akinek nincs vagy van hány gyereke van?Vagy hányat szeretne? Én öszintén 3-mat szeretnék. 2 lányt s 1 fiút aztán meglássuk hogy lesz. :) (Így szeretném elhivní õket : Bence Norbert,Ivett Lilla,Emilía Erika, de még van addig és na szeretném tudni ti hogy nevenétek el és. ,hogy neveztétek el.Lehet hogy pont forditva lesz nem 2 lanyom es nem. 1 fiam de én is és a férjem is így szeretném.1 mondantba érdekel ez a téma :) )2015. okt. 4. 10:15
21/22 anonim válasza:
3 gyereket szeretnénk a párommal. Mar van egy kisfiúnk, 2 es fél éves, Kornél.
Januárra születik meg a második kisfiúnk Zente.
Ha harmadik lány lesz akkor vagy Léna, Gréta, Adél név közül fogunk választani. Ha fiú lesz akkor pedig Nimród, Olivér név közül választunk majd.
22/22 anonim válasza:
Én 3 vagy 4 gyereket szeretnék.
Szerintem ezek az ideális számok a gyerekvállalásban.
Nem nőnek fel magányosan egykeként, kevesebb köztük a rivalizálás,mintha egy nagyobb és egy kisebb lenne csak, de nem is taposnak egymáson,mintha 8-an lennének.
Nekem a fiú nevek közül tetszik a Dénes, Róbert, Henrik, Vilmos, Mátyás.
Ha lányaim lesznek, a Veronika, Klementina, Sára, Johanna, Emília, Erika, Hedvig nevekből válogatunk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!