A Fekete vezetéknévhez semmiképpen se jó ötlet a Péter, mint keresztnév?
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek azért vállalható?
Esetleg egy másik keresztnévvel együtt adva?
Nektek mi a véleményetek?
2015. okt. 3. 18:58
1/13 anonim válasza:
Annyi fiúnév van, ne csessz ki szegény gyerekkel!
2/13 anonim válasza:
Nem adnám, az biztos.
Semmi ilyet nem adnék, amivel bármilyen dologgal lehetne párhuzamot vonni.
Pl. Major vezetéknévhez se adnék Anna keresztnevet és hasonlók.
Annyi szép fiúnév van, én biztos másikat választanék.
3/13 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mindenképpen jobb, mint a Barna vagy a Piroska.
5/13 anonim válasza:
Jajj, én sem adnám. Elsőre nem is a kártyajáték jut az eszembe, hanem a dal: "Fekete Péter öcsém, te kis ügyefogyott..." Nem tudnám kiverni a fejemből.
Mi is a névválasztás közepén vagyunk, biztosan nem választanék olyat, amivel ilyen egyszerűen lehetne cikizni szegényt.
6/13 anonim válasza:
Szeretem a Péter nevet, de a vezetéknévvel... hát nem adnám. Esetleg második névként, hogy ne legyen olyan szembetűnő. Pl. Fekete Dávid Péter. És attól még Petizhetitek.
7/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, nem szúrnék ki a gyerekemmel. A Tamás név nem tetszik? Hasonló "fílingje" van szerintem, mint a Péternek.
9/13 anonim válasza:
Fekete László Péter v Fekete Attila Péter pl talán lehet h jobb lenne.
10/13 anonim válasza:
Én ismerek Fekete Péter nevű embert. Nem tudok róla, hogy valaha baja lett volna belőle. Ha már itt tartunk Nzilas Mihálzról és Petőfi Sándorról is hallottam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!