Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arrol a...

Mi a véleményed arrol a szülöröl, akinek az 1 éves gyerköce már 10x repült?

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmi különös. Mért milyen véleményre számítottál? MIndenki annyit utazik amennyit akar.
2015. szept. 28. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem még a hasamban van - 20 hetes múltam - és eddig 9x repültem terhesen. Még 3x fogok a szülésig.

Valószínüleg 1 éves koráig is fog majd kb 10x repülni. Nincs ebben semmi különös, külföldön élünk, jövünk haza látogatni, nyaralni ide-oda.

2015. szept. 28. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Tök jó! Mi lenne vele a baj? Nem feltétlenül kell a gyereknek a négy fal között felnőni.
2015. szept. 28. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Jó nekik, hogy erre van lehetőségük, pénzük, idejük. Ennyi. Nyilván, ha a szülők amúgy is mennének, akkor a picit is viszik, főleg így, hogy ez náluk elég mindennapos dolog lehet. Bár szerintem aki ilyen gyakran repül, az nem nyaralgatni jár (persze fene tudja, ha nyernék a lottón, én egy évig tuti utazgatnék), hanem munka, vagy családi okok miatt utazik ennyit. Azon meg nincs mit irigykedni. Persze ha utazgatnak, akkor is csak jó értelemben irigykedek, hogy "de jó nekik", de kb. ennyi.

De egyébként nem tudom, mit kellene erről gondolnom, a gyerekre ez nincs káros hatással, sőt, neki igazából tök mindegy, maximum megszokja, ami meg nem baj.

2015. szept. 28. 18:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát. A kérdés nem provokácio volt, tényleg csak puszta kiváncsságbol tettem fel. Valoban külföldön élünk, az utazások családlátogatás és nyaralás céljábol történtek. Szeretnénk, ha a nagyszülök is kicsit kivehetnék a részüket a babázásbol, ezért amennyire idönk engedni, probálunk sürün hazalátogatni. Egyébként -nyilván relativ-, de ma már nem annyira különös dolog a repülés, 8-10 ezer forintért már simán lehet sokszor repülöjegyet venni.

A babánk egyébként teljesen jol birja, soha nem fáj a füle. Nyilván sirna, ha fájna neki, de sosem sir, általában alszik a gépen. Terhesen pedig egészen a betöltött 36. hétig lehet repülni a mi légitársaságunknál (ryanair). A 28. héttöl kell egy igazolo papir, hogy problémamentes a terhesség, d8xmás akadály nincs. Én magam 8x repültem terhesen, a legnagyobb "gond" az volt, hogy folyton pisilni jártam, es talán zavartam a mellettem ülöket, de ennyi. Itt az erre vonatkozo szabályzat amugy:

A komplikációmentes egy gyermekes terhesség esetén az utas fuvarozása a terhesség 36. hetének leteltével nem engedélyezett.

A komplikációmentes iker, hármas iker stb. terhesség esetén az utas fuvarozása a terhesség 32. hetének leteltével nem engedélyezett.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2015. szept. 29. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!