Honnan szerzik be a pelenkát?
Van egy csajszi akitől szoktam venni pampers pelenkát olcsóbban /nem mondanám hogy olyan sokkal olcsóbb/ Állítólag rendeli valahonnan de ugyan honnan rendelheti mert én hiába keresem eredménytelen.
Nem azért szeretném tudni mert nyerni akarok rajta csak kíváncsi lennék rá mert lehet nem is rendeli ha nem kamionról esik le de ilyen nagy tételben?!

Feleslegese megkerdrezi ugysem mondana el én is ezt tenném hisz ebből van nyeresége.
Ha el is mondja max kamuzni fog ami részedről elérhetetlen lenne "mondjuk jo kapcsolat kell hozzá"hogy feketén elérhető legyen részére.
De ez teged ne is erdekeljen.
Ha megeri az árát megveszed tőle.
Ha nem akkor megveszed bolti áron.

Én megkérdeztem, ugyanis erre felé van egy illatszeres, ahol gyakran lehet olcsóbban venni egy csomó mindent.
A nő teljes nyugalomban elmondta, hogy a gyártók időnként sokkal olcsóbban "terítik" a cuccot, viszont a nagyok (Tesco, dm stb) a saját áraikon adják el. Hiszen a nagy többség úgyis ott veszi meg.
Jó példa erre a playboy parfümöm. Dm-ben 4700 volt, míg ebben az illatszeresben 2200. És nem replika.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!