Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy szedjem es mikor fog...

Hogy szedjem es mikor fog hatni a cerezatte?

Figyelt kérdés
6 hete szultem es orvos felirta ezt a carezettet....na most azt mondta kezdjem mikor szeretnem de meg nem menstrualok.Szoval ha ma elkezdem akkor mikor fog hatni? Es a csutortokit vettem be szoval jovoheten csutortokon melyiket kell? Remelem erthetoen irtam.....mert a hatuljan vannak a napok

2015. szept. 24. 19:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Es nem szoptatok
2015. szept. 24. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nem szoptatsz, akkor miért ezt írta a doki? Amúgy a betegtájékoztatón rajta kell, hogy legyen minden fontos információ! De általában úgy van, hogy ha nem mensi első napján kezded szedni akkor nem hat azonnal, csak kB. 1hét múlva, addig természetesen kiegészítő védekezésre van szükség!
2015. szept. 24. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Mert en valasztottam ezt nem akartam a kombinaltat
2015. szept. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!