Mikor szültel először?
Figyelt kérdés
Hány évesen szültel először? És mikor? Kislány vagy kisfiú? Szeretnél még gyereket?:)2015. szept. 20. 08:18
1/26 Bella169 válasza:
Egy hónapja szültem. 23 éves vagyok. Tervezett baba volt. Kislányunk lett és igen szeretnénk majd pár év múlva legalább egy kis tesót.
2/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok, sok boldogságot!!! :)
2015. szept. 20. 08:26
3/26 anonim válasza:
32 évesen szültem, 2012-ben kislányt. Elvileg szerettünk volna több gyereket, de rá 6 évet vártunk. Mostmár majdnem 36 éves vagyok, nem hiszem, hogy lesz több gyerekünk.
4/26 anonim válasza:
23 évesen kisfiú, 26 évesen kislány, 33 évesen kislány.
5/26 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot nektek!:)
2015. szept. 20. 09:08
6/26 anonim válasza:
23 évesen szültem, tervezett baba volt, kisfiunk lett, 5 éves és nem lesz több. Ennek sok oka van, főleg egészségügyi, de nyilvánvalóan az anyagiak sem utolsók. Nem mernék többet bevállalni, most úgy néz ki, hogy van egy viszonylag biztos munkahelyem, ha szülnék még egyet, akkor lehet, hogy lenne két gyerekem, viszont munkám meg nem és úgy meg nagyon nehéz.
Szóval mi úgy látjuk, hogy teljes biztonsággal ennyit tudunk bevállalni.
Meg aztán az egészségügyi állapotom is olyan, hogy nem igazán ajánlott újra szülnöm és nem kockáztatok.
7/26 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot kívánok nektek! ;-)
2015. szept. 20. 09:29
8/26 anonim válasza:
20évesen a kislányomat 2013-ban. Most 6 hetes terhes vagyok. Mindkettő tervezett baba. Viszont kettőnél megállunk :)
9/26 anonim válasza:
Most májusba 26 évesen ès kisfiú. Tervezett baba és 4 évet vártunk mire összejött. Tervbe van a kistesó pár év múlva remélem hamarabb sikerül majd.
10/26 anonim válasza:
29 voltam a kislányomnál, és most 33 leszek a kisfiamnál. :)
Több gyermeket nem tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!