Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány kilóval kezdted a várandó...

Hány kilóval kezdted a várandósságod, és milyen magas vagy? Mennyit szedtél fel összesen? Szülés után közvetlenül mennyi ment le?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

158 cm/49 kg a kezdés.

Szülés napján 57 kg.

Utána pár hétig nem mértem, mert kicsit lerokkantam a szülésben, de mire ismét megmértem magam, megint 49 voltam. Viszont nem láttam magamon, hogy a hasamon kívül bármi nőtt volna rajtam. A csípőfarmeromat elég sokáig tudtam hordani terhesen is.

2015. szept. 17. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:

160 cm, elsőt 42 kg-mal kezdtem, 55-tel mentem szülni (ez ìgy +13kg), hazajövetelkor voltam 50kg ( a baba 3 kg-mal született), 7 hónapos koràra 42 lettem.megint.

Màsodikat szintén 42-vel kezdtem, ő st 16 hetesen vagyok 43,5 kg.

2015. szept. 17. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:

160 centisen, 34 évesen fogantatáskor úgy 60kg voltam,

első orvosi vizsgálatkor (5 hetesen) 62 kg

első trimeszter végén 67 kg

második trimeszter végén 69 kg

szüléskor kábé 74 kg (72 volt az utolsó adat 8. hónapban, utána nem mértek, otthon meg rossz volt a mérleg)

szülés után talán 64-65 kg voltam (nem volt még mindig mérlegünk, de nagy fogyókúrázóként én mérleg nélkül is nagyjából eltalálom a testsúlyom) :)

szépen lelapult a pocim szülés után 1 héttel, pont mint régebben, csíkos sem volt.

de nem a kórházból hazaérkezős súly ám az érdekes. hanem a gyerek 1 éves kora utáni... ugyanis a legtöbb anyuka (akinek nem engedtetik meg egy saját edzőterem, saját személyi edző) felszed a szülés utáni hónapokban azért felesleget - mert ha szoptat pl. akkor jó nagy étvágy lesz...

nekem mikor a gyerek 7-8 hónapos lett a súlyom is megint a 70 kiló körül járt (mikor jó lett a mérleg, 68 kg voltam, de akkor már tudtam, a toppon túl vagyok) :)

és bizony a gyerek 1 éves szülinapjáig kezdtek csak lefelé menni a fölös kis hurkák.

szóval a szüléssel nem mindenkinél van vége a hullámzásnak.

ja és szerintem nincs jelentősége, ki hogy hízik a terhesség alatt. - hacsak nem okoz pl. cukorgondot...

majd ha a gyerek 1 éves lesz, ráérnek az anyukák a kilókkal foglalkozni :)

2015. szept. 17. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:

172 cm vagyok

1.terhességem kezdő 68 kg,szüléskor 85 kg,szülés után 76 kg

2.terhességem kezdő 63 kg,szüléskor 72 kg,szülés után 67 kg

3.terhességem kezdő 65 kg,szüléskor 71 kg,szülés után 65 kg

2015. szept. 18. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
160 centi, 55 kilóval indultam, 61,5 kg-val mentem szülni, tehát 6,5 kilót híztam, szülés utáni nap már 54 kiló voltam
2015. szept. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!