Hány gyermeketek van?
Figyelt kérdés
Foglalkoztat az a kerdes, hogy manapsag mi a gyekori ha egy, ket, három netán több gyereket válalunk. Melé kérlek leífnátok a gyerekeitek nevet és korát is? Mert mi jelenleg gondolkodunk a második gyerkőcön. Kezdem is. Bálint, 4 éves.2015. szept. 17. 16:58
21/35 anonim válasza:
Hú, igazad van!!! "Bálint, 4 éves" Bakker, jobb ha ma már nem próbálok gondolkodni:-)
22/35 anonim válasza:
Hűha, nem gondoltam, hogy ez ekkora probléma. Front van? Nem kötelező ám ugyanazt gondolni mindenkinek, de én hadd gondoljam, amit szeretnék. Te meg úgy érted, ahogy akarod. Engem pont semmenyire nem érdekel. :)
23/35 anonim válasza:
Egyelőre kettő, 4 és 2 éves lányok. Jövő tavasszal érkezik a harmadik. :)
24/35 anonim válasza:
Három kisfiú.
4,5 éves ikrek és 2 éves öcsi.
Hármat is terveztünk, megvannak. :)
25/35 anonim válasza:
3 gyermekem van, ennyi volt a terv, több biztosan nem lesz.
7 éves kisfiú
4,5 éves kislány
2 éves kislány
26/35 anonim válasza:
ketten vannak
15 éves lány
1.5 éves fiú
27/35 anonim válasza:
2 fiam van. 4 éves Márton, 1 éves Bercel. Jövőre szertnénk még egy babát.
28/35 anonim válasza:
Két lányunk van, Nóri 3 éves és Alíz 8 hónapos. Több gyerkőcöt egyenlőre nem tervezünk.
29/35 anonim válasza:
3 gyerekem van:
5 és fél éves Szabolcs
4 és fél éves Virág
19 hónapos Norbi
30/35 anonim válasza:
8 éves kislány és 1,5 éves kisfiú. Még tervben van 2 gyerkőc, PCOS vagyok de azért reménykedem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!