Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Varga vezetéknévhez fiúnév?

Varga vezetéknévhez fiúnév?

Figyelt kérdés
Nekem a Döme tetszik a párom viszont nem akarja így anyakönyveztetni mondván ,hogy túl rövid meg ilyenek de a Dömötört eltudná képzelni.Viszont nekem ezzel kapcsolatban vannak kételyeim.Más név még eddig nem tetszett meg úgy,hogy azt adnám a fiamnak. Remélem tudtok segíteni pár fiú névvel. Előre is köszönöm
2015. szept. 7. 11:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Dezső, Ervin, Zakariás.

Lehet két keresztnevet is adni.

A Dömötörröl nekem a dörmögő Dömötör jut eszembe, Döme pedig kutya név. (elnézést, nem leszólás, ez jut eszembe róla, talán másnak is)

Gondolom szempont, hogy a sok Varga közül nagyjából egyedi legyen. Nálunk a Horváth vezetéknévhez például Ferdinándot adták, Nándinak szoktuk becézni.

2015. szept. 7. 11:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Balázs, Zoltán, László, Csaba, Bálint
2015. szept. 7. 11:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Öcsém Gergely (nekem kedvenc név), az idsebb meg Dániel.

A Dömötört én sem adnám, a Döme is eléggé idiótán hangzik, már bocs.

Félix, Ferdinánd, Botond, Bálint, Márton, Marcell, Martin, Levente... hajrá, sok a szép név.

2015. szept. 7. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Főképp magyar eredetű nevet szeretnék, meg,hogy ne hívjanak minden második fiút úgyanúgy
2015. szept. 7. 11:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Roland. Nekem ez a favorit, de lányaim vannak. :)
2015. szept. 7. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:

D betűvel: Dénes esetleg. Szerintem nem gyakori és jobban hangzik mint amiket írtál.

továbbá :

Flórián, Teodor, Lénárd, Soma, Krisztián, Kristóf, Álmos, Árpád, Vencel, Benjámin, Boldizsár, Benedek,

Kedvenceim: Bulcsú, Mirkó

2015. szept. 7. 12:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Botond :)
2015. szept. 7. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Döme, Dömötör nagyon rossz...

Első, Dezső?? Ezt komolyan gondolod? :)))

2015. szept. 7. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Döme és Dömötör nekem sem tetszik. :( Esetleg Demeter, Deme becézéssel?

Nekem ezek tetszenek: Botond, Dénes, Kolos, Bendegúz, Bende,

2015. szept. 7. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Mivel a Varga teljesen tucatvezetéknév, megvan az az előnye, hogy MINDEN név stimmel hozzá.
2015. szept. 7. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!