Minden iskolában van 'védett idő"? Lányom iskolájában fél3tól 4ig tart, olyankor zárva a suli, nem lehet gyereket elhozni. Ez mindenhol így van?
Leírtam már, leírom újra: azt nehezményezte, hogy nem viheti el a gyerekét AKKOR, AMIKOR AKARJA. Erre írtam, hogy ennyi erővel azt is reklamálhatná, hogy délelőtt miért nem lehet elvinni, hiszen akár akkor is akarhatná.
De természetesen a tanóra kötelező, a délutáni iskola meg - indokolt esetben - nem az. Iskolája válogatja, hogy hol mit tartanak indokolt esetnek. De én is tudom, hogy a délutáni leckeírásról elkérhető a gyerek. Viszont nem az "óra" közben, hanem ez esetben a gyereket előtte el kell vinni, nem a leckeírást megzavarva értemenni. Ez az, amit a kedves válaszoló olyan felháborítónak talál.
Akkor kérdezd meg tőle, mire gondolt! Kizárt, hogy a tanórára. Engem amúgy ez a része nem érdekel, azt értesz félre, amit akarsz.
De te rosszul fogalmaztál a tankötelezettséggel kapcsolatban, nekem ez volt a gondom. Nem vagyok benne biztos, hogy csak fogalmazási probléma, szerintem rosszul is tudtad. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!