Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Tádé névről?

Mi a véleményetek a Tádé névről?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik de azért mégis nektek mi a véleményetek róla?
2015. szept. 3. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy röhejes.
2015. szept. 3. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Mazsola és tádé jut eszembe eröl a névröl .
2015. szept. 3. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:

fura... én nem tudok társítani egy ilyen névhez egy komoly embert, egy felnőtt férfit. biztos aranyos név egy gyereknek, kis tengerimalacnak...

de ez az én véleményem.

lehet, nagy nevettető, jópofa felnőtt fickó válik egy Tádéból, szóval ha igaz a nomenestomen, akkor ha úgy érzed, ezt a nevet kell adnod a gyermeknek, tégy kedved szerint :)

2015. szept. 3. 21:25
 14/17 A kérdező kommentje:
A családnevünk Talabér...szerintem jól hangzana így: Talabér Tádé Tóbiás olyan nyelvre álló név..nem?
2015. szept. 4. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de így olyan mesefigurás, mint pl Mekk Mester, emberhez én nem tudom kötni.
2015. szept. 5. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy hirtelen a Miklós név ugrott be a vezetéknevetekre... Hasonlítsd össze, mennyivel emberibb.
2015. szept. 5. 12:54
 17/17 A kérdező kommentje:
ez a Miklós szerintem olyan h*lye komoly név...
2015. szept. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!