Hol lht kapni rövid nadrágot?
Figyelt kérdés
4 éves gyereknek szeretnék venni normális minőségű rövid nadrágot de nem drágán. Tescoban nagyon jó nadrágok vannak, de egy nadrágért elkérnek 1500 at2015. szept. 3. 09:21
1/5 A kérdező kommentje:
"lehet" szerettem volna írni de nem működött az e betű
2015. szept. 3. 09:22
2/5 anonim 

válasza:

KIK-ben esetleg.
Tescoban figyelni kell az akciót. Én a múlt héten vettem rövidnaci+póló kombót 635 Ft-ért.
3/5 anonim 

válasza:

A lidl-ben, aldiban is vannak ilyen időszakos nonfood termékek, a minőségük is nagyon jó, szerintem a kik és tesco kínálatánál jobbak.
A napokban a H&M-ben is sokat láttam (ráadásul a gyerekcuccokra most -20% is van a héten) és a C&A-ban.
Egyik általam felsorolt helyen sem kerül egy rövidnadrág 1.500 Ft-ba.
(konkrétan emlékszem, hogy a lidl-ben 2 db-ot adnak ezért az árért, a H&M-ben is láttam 7-800 Ft között)
4/5 anonim 

válasza:

Most már szinte mindenhol leárazzák a nyári cuccokat, én mindig ilyenkor veszem meg a gyerekeknek a jövő nyári ruhatáruk egy részét :)
1000 Ft volt a farmer és a vászon, 800 Ft a pamut a Tesco-ban.
5/5 A kérdező kommentje:
voltam a hádában c&s h&m tesco brendon és csak 2 sikerült kapnom. Az a mániájuk a boltoknak ha bejön a szeptember akkor azonnal eltüntetik az összes fiú rövid nadrágot mert lányoknak bezzeg volt millió fajta. Brendonban 1200 volta tescoban 2000 amit muszáj voltam meg venni mert az óvodába rövid nadrág kell
2015. szept. 4. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!