5 hónapja szültem, még szoptatok. Normális az, hogy még nem jött meg a vérzésem?
Figyelt kérdés
Már kezdek kiborulni. Császárral született a babám. Ezért sem, és más ookból sem szeretnék 2 éven belül kistestvért. Mások mondták, hogy 2-5 hónapra visszatért a vérzésük. Nálam meg sehol semmi. Már kezdenek rémképeim lenni, hogy terhes vagyok. Szinte érzem is, hogy mozog. Pedig védekezes nélkül nem voltunk együtt. Császárosok, nektek, hogyan alakult a dolog?2015. szept. 2. 22:21
12/13 A kérdező kommentje:
A gyógyszertárban valamiért szégyellek venni tesztet, a tescoban meg valamiért itt hiánycikk. De ha összeszedem magam azonnal írok, hogy mi lett.
2015. szept. 9. 22:28
13/13 A kérdező kommentje:
Vettem egy tesztet. Pregimax plusz. Megcsinaltam most este, mert nem tudtam varni reggelig.
Negativ lett.
Orulok, de nem ertem akkor mit erzek. Jovoheten lehet veszek megegyet. Nem ertem, ennyire felerosodott volna a belmozgas, vagy most maszkal vissza a helyere az osszes belsoszervem ami a terhesseg alatt elmaszott? Nagyon remelem, hogy jo volt a teszt.
2015. szept. 11. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!