Terhesen elmenjek a temetésre?
"Úgy jut ilyen eszembe, hogy talàn az idegesség és a sok sìràs nem tenne jót a babànak."
Miért kell idegeskedni egy temetésen? Az, hogy az ember szomorú, sír, az egy dolog, de az máskor is előfordul az emberrel, nem csak temetésen.
Én pánikbeteg voltam, nagyon súlyos pánikrohamokkal terhesen, na nem volt egy leányálom, ehhez képest teljesen egészségesen született meg a kisfiam, szóval csak azért, mert terhes vagyok és valószínűleg szomorú leszel és sírni fogok, azért nem ülnék otthon, mikor a párom édesanyját temetik. Illik ott lenni és fordított esetben neked is ugyanúgy jólesne!
Vagy ha a te közeli hozzátartozódról lenne szó, akkor sem akarnál elmenni, csak mert terhes vagy?...
Terhes vagy és nem beteg...
Aztán 22 hetesen kb még alig van hasad...
Sírni meg gondolom otthon is sírtál, gondolom eddig ugyanúgy felzaklatott a halál ténye...
Az meg, hogy a baba miatt csak a gondolat is felmerült benned, hogy nem fogsz a párod mellett állni... Hát ha az én párom lennél, bár nem mondanám, de rohadtxarul esne...
Ne feledd, attól, hogy babát vársz, még az élet nem áll meg és nem kell mindenre rágörcsölni...
"Pàrom keresztlànya szerint terhesen ne menjek a temetésre."
A párod keresztlánya hány éves, 10? Mit tud a terhességről, és nem is értem, hogy ebben miért nem hallgatsz arra, amit a párod mond, vagy a lelkiismereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!