Anyukaként gáz lenne egy pontosvessző tetoválást csináltatnom?
szerintem nem gáz, ahogy pl minden punk anyuka is simán elfogadott már napjainkban, sőt mindenki.
de én nem tudnám a bőröm "egységét" megtörni ilyenekkel. párom sem a tetkós típus. nem tudom magara venni ezt a szellemiséget.
utolsó a felhős napsütés gyerekrajzokban azt jelenti, hogy valami beárnyékolja a gyerek boldogságát, vagy ilyesmi, tehát nem a legjobb pszichikai jelentéssel bír.
persze lehet csak említés volt, nem szándék.
:) jah neked úgy :)
ha nagyon bele akarnék menni, akkor se süt a nap :)
idekeverhetném a vonzás törvényét is már :D de nem megyek bele :)
Igen,nekem ez a felhők mögül kiragyogó napot jelenti. "Stand up darling" ez lesz a felirat. Ez a kép ihlette.
Vonzás törvény: éppen azért...tisztában vagyok a gyengeségeimmel, és ellenük dolgozom, nap mint nap. Szeretném egy olyan helyre ahol csak én látom és rápillantok,erőt gyüjtök.
csak ugye ezzel azt jelented ki, hogy mindig fel kell állni. tehát örökös harcot vonzol be, hogy megint fel kelljen állni.
na mindegy, én sem tudom igazán betartani a szabályait
amit szeretnénk, azt jelenidőben kell kifejezni.
az meg ugye hit nélül megint nehéz, és hit nélkül ugye valóra se válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!