Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan becezik a "Balázs" nevet?

Hogyan becezik a "Balázs" nevet?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok De mar eleg hosszutavu kapcsolatban a parommal akivel kozos jovot es termeszetesen csaladot tervezunk. Elhataroztuk,hogy a fiunk neve Balázs lesz De en szeretnem tudni, mik azok a becenevek amik nem hangzanak idiotan :)

Elore koszonom es kerek mindenkit,hogy azokat a valaszokat,hogy " naiv meg fiatal vagyok" " addig meg Sok Minden valtozhat" es Hasonlo kaliberu valaszokat mellozzuk.

18/L

2015. aug. 23. 03:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem önmagának tök szép név a Balázs, nem is fontos becézni:) Esetleg még a Bazsi.

Mi is gondolkodunk ezen a néven a párommal.

De Balu vagy Bali biztos nem fogja illetni... szerintem béna

2015. aug. 23. 11:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsinek Bazsinak, nagy korában pedig Balázsnak hívnám! :)
2015. aug. 23. 12:32
 13/22 A kérdező kommentje:
En is kicsit, furinak tartottam a Balit, Balunak meg a Maugli miatt nem szeretnem becezni. Azert erdekeltek a becenevek mert kulfoldon elunk es kicsit nehez lesz az itt eloknek kiejteni a nevet.
2015. aug. 23. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Balu Bazsi Balázska
2015. aug. 23. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Bazsa
2015. aug. 23. 18:39
 16/22 anonim válasza:
ja, a Bazsi cukin hangzik :) egyik Balázs osztálytársam Bazseknak hívatja magát, a másik Bazsarózsának :D
2015. aug. 23. 21:45
 17/22 anonim válasza:
100%

Szerintem is az egyik legszebb magyar név a Balázs. Feleslegesnek is érezném becézni,mert magában is annyira jól megállja a helyét. :)

De hogy a kérdésre is válaszoljak, a barátnőm pasija is Balázs. Őt Balának becézik. :)

2015. aug. 23. 22:33
 18/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonjuk :) Mi Se akarjuk becezni igazan csak ha nehezsegek lennenek a kiejtessel Ott ahol lakumk szerettem volna egy B tervet,hogy ne erezze majd furan magat vagy kellemetlenul. :)
2015. aug. 24. 02:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha külföldön élnék, nem nevezném Balázsnak a gyerekemet. Keressetek ott is használt nevet. Mint mondjuk a Róbert, Ádám stb, amik nagyjából nemzetköziek.
2015. aug. 24. 08:03
 20/22 anonim válasza:
Csebe99
2015. aug. 28. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!