Mi ez a nagy tilalom? Bővebb kifejtés lent
Mostanában elgondolkozom hogy minek vannak a szülők?!?!? Arra hogy ,,Ha lefekszel a pároddal kicsinállak mind2-töket!!!!!!!!''
Mert nézzük csak meg jobban? Hova megy az ember ha megtörténik aminek kell és éppenséggel barul sül el valami?!? Netre mert kihez fordulna a adott szülő gyereke? Szülőhöz? Deh a srácot kiherélik a lányt beadják egy apáca suliba mert hogy mer nemi életet élni, emlékszem annó barátnőm és közém is akáknak helyeztek szinte meg após jelöltnél ott voltak a baráti eszközök..
De vissza a témához.
Kajak a gyerek hogy forduljon ilyenkor a szülőhöz ha első gondolata a adott gyereknek hogy ,,Anyám apám kinyír'' nem hogy inkább segítene a szülő a problémán.. neeem fenyítsük be hogy ne merjen hozzánk fordulni a bajba aztán ha 1x hibázik akkor dörgöljük jól az orra alá hogy legyen lelki furdalása..
Ezek a ,,szülők'' szidják a generációt??
Köszönöm az értelmes válaszodat holnapra már nem lesz jelen :P
Gondoltam írok még pár sort de örülj hogy reagáltam arra a 80iq szintedre :D
Mondjuk a válaszoló nem lehet több 20-nál az "XD" után, de ha mégis, akkor nem mérvadó a véleménye, ne törődj vele, tényleg elég buta.
A szülők féltik a gyermekeiket, sajnos túlságosan is, főleg a lányos apukák. Az én barátnőmnél ugyan ilyen rossz volt a helyzet, és szakítottam is vele emiatt.
A mai szülőkön sajnos én is elgondolkodom. Szülőnek nevezik magukat, de hogy gyereket nem nevelnek az biztos! Az meg nem nevelés, hogy odanyom egy ötezrest, hogy a hétvégén ne is lássa. Szerintem sok szülő úgy van, hogyha befenyíti a kölköt, vagy nem vesz az esetleges bajról tudomást, megoldódik a probléma, de lám csodát, ez nem így működik. De ha józan ésszel belegondol az ember, fenyíteni egyszerűbb, mint leülni beszélni, vagy segíteni. Sajnos sokan még a saját gyerekükre is lusták időt szánni, ebből következik hogy a generáció olyan amilyen. KIVÉTEL MINDIG VAN.
Anyukám módja mindig:,, Nincs rossz gyerek, csak rossz szülő.''
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!