Ha nagyjából 3000 grammal születik a pici akkor meddig
tudom használni nála az üjszülött pelenkát a 3-5 kg
ig?
Figyelt kérdés
Majd még csak februárban szülök de most ingyen hozzá tudnék jutni ilyen pelenkához /Pempars/ de nagyon sokat sem akarok. Egy csomagban 21 db van, nagyjából mennyit kérjek hogy elég legyen. vagy ez így nem lehet megmondani?
8, ha nem megy az értő olvasás, miért válaszolsz? Kérdés meddig tudja használni a 3-4 kilós gyerekre való pelenkát, ha kb 3 kg a gyerek? Pici ész kell hozzá, hogy kitaláld, 3tol hogy max 5 kiloig. Mivel a babák általában 6 hónaposan duplazza meg a sulyukat, a gyerek várhatóan 4 hónaposan lesz 5 kg, így kb addig lehet használni. A te 3,5 és majdnem 4 kilós gyereked nyilván hamarabb érte el az 5 kilót, mint egy 3 kilós. Pici ész, pici gondolkodás.
2015. aug. 19. 07:42
12/18 anonim válasza:
Újszülött pelenkát én csak a kórházba vittem, ott nagyjából el is fogyott. Talán itthon egy hétig használtunk olyan kicsi pelust, addigra elfogyott a következő csomag és onnan már kettest használtunk.
Szerezz be többet, legfeljebb adok-veszek oldalon eladod vagy elcseréled nagyobb méretűre.
2015. aug. 19. 08:20
13/18 A kérdező kommentje:
Még van 2 tesóm és egyikünk sem született 3 kg felett. Barátomnak is van 2 tesója és ők is 3 kg épp hogy csak meg haladták. azért gondolom hogy nekem is a körül lesz :) lehet hogy hülye gondolkodás menet, nem tudom, én most kezdem még csak :)
2015. aug. 19. 11:03
14/18 anonim válasza:
11-es! Tudod kit sértegessél! Te sem tudtad értelneznu a kommentemet! De neked sem lehet sok eszed, ha szted 4 h9napos korig használ egy baba újszülött pelenkát! De ennyire kevés agykapacitással megírt kommentre kàr is reagálni!
2015. aug. 19. 18:43
15/18 anonim válasza:
Nyuszika, ha a gyerek kisebb mint 5 kiló, miért kellene neki nagyobb pelenka?????
2015. aug. 19. 20:58
16/18 anonim válasza:
Mert a súlyhatár a tól ig az egy sablon. Függ a gyerek alkatától és nem csak a súlyától... 5 kilósan a gyerekemre szinte a kettes is kicsi volt...
szerintem neked nincs gyereked...
2015. aug. 19. 21:03
17/18 anonim válasza:
De van, ha ez megnyugtat. Menj aludni
2015. aug. 19. 21:10
18/18 anonim válasza:
Szerintem a súlyhatár csak egy kb méret. Hiszen függ a testalkattól is. Különben miért lennének átfedések a méretek között. Nem úgy működik, hogy 4999 gramm esetén 1-es majd 5001 gramm esetén 2-es pelenka kell.
Szerintem felesleges előre túl sok pelenkát felhalmozni, mert nem tudhatod meddig fogod tudni használni. Ha valami ingyen van hajlamosak vagyunk többet használni, pazarolni belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!