Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nagyjából 3000 grammal...

Ha nagyjából 3000 grammal születik a pici akkor meddig tudom használni nála az üjszülött pelenkát a 3-5 kg ig?

Figyelt kérdés
Majd még csak februárban szülök de most ingyen hozzá tudnék jutni ilyen pelenkához /Pempars/ de nagyon sokat sem akarok. Egy csomagban 21 db van, nagyjából mennyit kérjek hogy elég legyen. vagy ez így nem lehet megmondani?

2015. aug. 19. 05:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
8, ha nem megy az értő olvasás, miért válaszolsz? Kérdés meddig tudja használni a 3-4 kilós gyerekre való pelenkát, ha kb 3 kg a gyerek? Pici ész kell hozzá, hogy kitaláld, 3tol hogy max 5 kiloig. Mivel a babák általában 6 hónaposan duplazza meg a sulyukat, a gyerek várhatóan 4 hónaposan lesz 5 kg, így kb addig lehet használni. A te 3,5 és majdnem 4 kilós gyereked nyilván hamarabb érte el az 5 kilót, mint egy 3 kilós. Pici ész, pici gondolkodás.
2015. aug. 19. 07:42
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Újszülött pelenkát én csak a kórházba vittem, ott nagyjából el is fogyott. Talán itthon egy hétig használtunk olyan kicsi pelust, addigra elfogyott a következő csomag és onnan már kettest használtunk.

Szerezz be többet, legfeljebb adok-veszek oldalon eladod vagy elcseréled nagyobb méretűre.

2015. aug. 19. 08:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Még van 2 tesóm és egyikünk sem született 3 kg felett. Barátomnak is van 2 tesója és ők is 3 kg épp hogy csak meg haladták. azért gondolom hogy nekem is a körül lesz :) lehet hogy hülye gondolkodás menet, nem tudom, én most kezdem még csak :)
2015. aug. 19. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
11-es! Tudod kit sértegessél! Te sem tudtad értelneznu a kommentemet! De neked sem lehet sok eszed, ha szted 4 h9napos korig használ egy baba újszülött pelenkát! De ennyire kevés agykapacitással megírt kommentre kàr is reagálni!
2015. aug. 19. 18:43
 15/18 anonim ***** válasza:
25%
Nyuszika, ha a gyerek kisebb mint 5 kiló, miért kellene neki nagyobb pelenka?????
2015. aug. 19. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Mert a súlyhatár a tól ig az egy sablon. Függ a gyerek alkatától és nem csak a súlyától... 5 kilósan a gyerekemre szinte a kettes is kicsi volt...

szerintem neked nincs gyereked...

2015. aug. 19. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
De van, ha ez megnyugtat. Menj aludni
2015. aug. 19. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a súlyhatár csak egy kb méret. Hiszen függ a testalkattól is. Különben miért lennének átfedések a méretek között. Nem úgy működik, hogy 4999 gramm esetén 1-es majd 5001 gramm esetén 2-es pelenka kell.

Szerintem felesleges előre túl sok pelenkát felhalmozni, mert nem tudhatod meddig fogod tudni használni. Ha valami ingyen van hajlamosak vagyunk többet használni, pazarolni belőle.

2015. aug. 19. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!