Ezek közül melyik nevet adnátok szívesen a kislányotoknak?
Aida, Alitta, Amélia, Anetta, Aniella, Babett, Berta, Betta, Csinszka, Darinka, Emerita, Emma, Gitta, Hajnal,
Heidi, Heléna, Henrietta, Izolda, Jakobina, Johanna, Julianna, Julietta, Jusztina, Liliána, Lorena, Malvina, Mietta, Miletta, Miléna, Tábita, Tatjána, Zetta, Zelina
Írtam egy nagyon hosszú kifejtést, de inkább hát csak a végét küldöm komiba. Íme:
Ez az Aida név valamiért trükkös, de adnám (Aida-nagyon szép,de nekem mégis kicsit túl egyszerű---Ezt írtam, amit kitöröltem)
Amélia-ez nagyon szép, csak van neki magyaros változata is, az Amália, de úgy meg nem tetszik, szóval ez nekem külföldies hatású, de nem annyira zavaróan, hogy nem adnám, szóval mégis, mert amúgy gyönyörű
Akkor az Anett-Anetta variációk nagyon szépek
Emerita-lehet, hogy ez nekem kicsikét túl különleges, szóval inkább passzolnám
Emma okés
Gitta nem rossz,
Hajnal, Hajnalka-ezeket imádom!!
Heidi-külföldies hatású,bár nem annyira feltűnő, szóval lehet ez is
Henrietta nagyon szép
Júlia, Julietta verziók, bár inkább maradnék mégis a Júliánál, Júliát sokkal szebbnek találom, mint a Juliettát, úgyhogy inkább a Juliettát nem adnám
Jusztina nagyon szép, ez jó
Liliána is nagyon szép, de Liának becézném, mert a Lili túl kislányos
Lorena-nemtom, valamiért nem elég lágy, pedig szép, szóval ezt inkább mégsem. Meg, inkább külföldinek tudnám elképzelni
Miléna nagyon szép, de mostanában túl sokszor jött szembe az interneten, szóval már emiatt meg nem tűnik eléggé különlegesnek, annyira, mint amennyire valójában; ettől függetlenül nagyon tetszik, de hát lehet, hogy nagyon elterjedt, ajánlgatták itt Gyiken, szóval inkább mégse
Tatjánát adnám, mert egyszerűen gyönyörű
Zelinát talán mégse, valamiért, nemtom.
Na jó,mégrövidebb válasz:
Amélia,Hajnal,Henrietta,Júlia,Jusztina,Miléna, Tatjána tetszenek a legjobban, ezek közül asszem, most a Tatjánát választanám,ha most kéne választani, az tetszik a legjobban a jelen pillanatban a felsorolásból.
20-as: Szerintem szépek amiket írtál a Lilian kivételével, viszont a Teodórán kívül mindegyik gyakori szerintem.
21-es: Nekem is a Tatjána tetszik a legjobban. :)
Hajnal,Liliána,Miléna,Tatjána.
Igazából a Tábita is tetszik-nagyon nagyon-de nem olyan régen olvastam a gyerek hospice házról,aminek Tábitha ház a neve.....
Aida, Emma, Gita,Johanna, Liliána, Zenta.
Ezek mind jók, de legszebb az Aida szerintem :)
Ezek közül: Amélia, Emma, Johanna
Jó névnek tartom még, csak nekem nem tetszik: Berta, Hajnal, Henrietta, Julianna
Ami egy ritka név, de nekem tetszik: Alícia, illetve a Georgina, Antónia és a Daniella sem éppen a leggyakoribbak, ezek is tetszenek.
Viszont nekem az az egyik szempont, hogy ne kelljen a gyereknek háromszor elmagyaráznia a nevét, vagy hivatalos ügyintézéskor mindig lebetűznie, emiatt nem szeretnék ritka, különleges nevet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!