Anyukál Szelidi-tó vagy Balaton kicsi gyerekekkel? Mindkettő ingyenes?
A fonyódi szabadstrandot nagyon tudom ajánlani, marha jól megcsinálták, nem is lesz örökké szabadstrand, csak még 1-2 évig, utána már fizetős lesz. Kibontották a betont, "homokos" partszakaszok vannak, plusz egy rohadt jó vizesjátszótér, meg még egyéb játszóterek is. Az én fiamat elég nehéz rávenni, hogy csak úgy elkezdjen játszani egy játszótéren, főleg ha sok idegen gyerek van ott, de innen el sem lehetett rángatni. Kivéve akkor, amikor a vízben volt, akkor meg onnan nem lehetett kirángatni :D Nagyon jó volt, ha rajtam múlna, az egész nyarat ott töltenénk.
Egyébként a Szelidi-tó is jó hely, de gyerekkel még nem voltam ott sosem, úgyhogy ilyen szempontból nem tudom megmondani, hogy mennyire alkalmas. De van ott is szabadstrand, az tuti. Igazából szinte minden tónál van, csak keresni kell.
Most jöttünk meg a Szelidi-tóról. 3 és 7 évesek a gyerekeink.
Mi szeretjük, mert nincsenek nagy igényeink, ugyanis a gyerekek ki sem jönnek a vízből. :) Sok az árnyékos hely, van étterem, büfé, játszótér (vhol kis egyszerű, vhol mindenféle van (egy strandról elérhetőek), vizibicikli (2e ft/óra).
Négyőnknek 1800.- ft. Kaját vittünk, csak fagit vettünk.
Viszonylag gyorsan mélyül, de egyenletesen, szóval nem veszélyes.
Ja, van szabadstrand is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!