Az Auchan-os Andi pelenka nektek bejött?
Most néztem, hogy babydream felirat van rajta. Akkor ez a Rossman-os pelenka?
Így olcsóbb? Én nem tudom, mert úgy kaptam nagyszülőktől, hogy próbáljuk ki.
Az Auchan oldalán hiába néztem ott nem találtam ezt a pelust.
én nem veszek, sem tescosat sem auchanba, csak normálisat
annyi helyen van akció, meg kuponok, hogy inkább megveszem a liberot vagy pamperst
éjjelre dm-est használok, teljesen jól bírja
a rossmannost nem szeretem, annk nagyon pisiszaga lesz
Juj borzalmas...én bedőltem sajnos mert nappalra úgy voltam h talán jó lesz, anyagra normálisnak tűnt gumirozása is volt, de minden 3.pelenka össze volt csomósodva amitől nyomta a gyereket, vagy ki volt szakadva, vagy úgy el volt deformálódva h nem lehetett a gyerekre adni...
nem beszélve arról amit előttem irtak hogy egy pisitől már ÁTÁZOTT!!! Baromira idegesítő volt, sokkal rosszabbul jártam mert egyrészt csak a zacsi harmadát tudtam ráadni a gyerekre másrészt több rend ruháját moshattam egy nap...
Iszonyatos,,,,
Egyébként meg ez furi mert pl. auchanban múltkor volt ez a happy nevű pelus 3500 volt két nagy zacsi és abban viszont kellemesen csalódtam, pedig azt hittem rossz lesz.
Annyit tudott mint a tescós szines vagy a dm-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!