Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Auchan-os Andi pelenka...

Az Auchan-os Andi pelenka nektek bejött?

Figyelt kérdés

Most néztem, hogy babydream felirat van rajta. Akkor ez a Rossman-os pelenka?

Így olcsóbb? Én nem tudom, mert úgy kaptam nagyszülőktől, hogy próbáljuk ki.

Az Auchan oldalán hiába néztem ott nem találtam ezt a pelust.

2010. márc. 9. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon borzasztó!Egyszer vettünk és 3 féle pelus volt a csomagban 2 méretben.Azonnal vittem vissza!Soha többet nem vennék!
2010. márc. 9. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok .Nem csak a Rossmann hanem több más cég 2.-3. osztályú termékeit rakják bele.
2010. márc. 9. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy cég gyártaja a Rossmann, az Andi és a DM-es pelenkát is!!!
2010. márc. 9. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül elküldtem. Nekem nem vált be! Napi 2 átöltöztetés volt a fiamnál újszülött korában. Soha többet nem vennék! A dereka nem gumis, kifolyik még a sima pisi is, nehogy a kaki, a gyerek bokáig és a háta tiszta kaki volt. Maradok a Tescosnál v. a Liberónál.
2010. márc. 9. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

én nem veszek, sem tescosat sem auchanba, csak normálisat

annyi helyen van akció, meg kuponok, hogy inkább megveszem a liberot vagy pamperst

éjjelre dm-est használok, teljesen jól bírja

a rossmannost nem szeretem, annk nagyon pisiszaga lesz

2010. márc. 9. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Juj borzalmas...én bedőltem sajnos mert nappalra úgy voltam h talán jó lesz, anyagra normálisnak tűnt gumirozása is volt, de minden 3.pelenka össze volt csomósodva amitől nyomta a gyereket, vagy ki volt szakadva, vagy úgy el volt deformálódva h nem lehetett a gyerekre adni...

nem beszélve arról amit előttem irtak hogy egy pisitől már ÁTÁZOTT!!! Baromira idegesítő volt, sokkal rosszabbul jártam mert egyrészt csak a zacsi harmadát tudtam ráadni a gyerekre másrészt több rend ruháját moshattam egy nap...

Iszonyatos,,,,

Egyébként meg ez furi mert pl. auchanban múltkor volt ez a happy nevű pelus 3500 volt két nagy zacsi és abban viszont kellemesen csalódtam, pedig azt hittem rossz lesz.

Annyit tudott mint a tescós szines vagy a dm-es.

2010. márc. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!