Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te vennél arany karkötőt...

Te vennél arany karkötőt kisgyereknek? Nekem nagyon tetszenek.

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet vennék a kislányomnak és belegravíroztatnám a nevét.

3,5 éves

2015. aug. 12. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem vennék. Nem tud rá vigyázni, na meg ahogy írták is, a gyereknek ennyi idősen semmit nem jelent, hogy az most aranyból van-e, vagy sem. Az én fiam egyévesen kapott egy arany nyakláncot a dédijétől, de még sosem volt rajta, pedig már 8 éves lesz. Nem kell még neki ékszert hordania, nem tud még rá vigyázni. Majd mondjuk ha már középiskolás lesz, akkor hordhatja, ha szeretné, akkor már tud vigyázni rá. De kisebb gyerekre nem adnék értékesebb ékszert. Jó, a nyaklánc könnyebben szakad, de a karkötővel is akármi történhet. Mondjuk én nem tudom megnézni, hogy milyen, nekem nem nyitja meg a linket valamiért (You don't have permission to access /kepek/nagy_kepek/AU/IMG_2170.jpg on this server.) de akármilyen is, egy pici gyerekre nem adnék értékesebb dolgot.
2015. aug. 12. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem ,mert balesetveszélyes,elhagya,leszakad,stb .
2015. aug. 13. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!