A gyerek miatt megalkudni? Mélységesen megbántott a gyerekem rajtam kívüli szinte egyetlen rokona, akit a kicsi rajongásig imád.
már kiírtam kérdésbe, kitárgyaltuk, csak eddig a telot sem voltam neki képes felvenni, még mindig fel vagyok belül kavarva.
és azt sem tudom tegyek úgy, mintha mi se történt volna..?
a kérdésemből egy részlet
"a lényeg, ma itt volt, pont akkor jött a megbeszéltek ellenére, amikor épphogy elaludt a kicsi, így simán felébresztette, borult az egész napirend, a baba sírt, mert mamához akart menni, én meg próbáltam visszaaltatni, letettem a kiságyra, hasra fordítottam, ringattam, mamának mondtam tegyen úgy, mintha aludna, a kicsi néha le is hajtotta vállamra a fejét, erre mama neki áll járkálni, baba megint sír..és erre kitör mama ordítva, meg sírva!, öklét rázva, hogy én kínzom a gyereket, gonosz vagyok, bepanaszol a fiának(apának). "
Te nem az én anyósomról beszélsz?? :D
A férjem miatt muszáj jóban lennünk,bár a hideg ráz tőle, és sokszor én is csak nyelek nagyokat, hogy ne küldjem el a .., de a kislányom imádja, mert nála mindent lehet, amit otthon nem, illetve a férjem is odavan érte, pedig gyerekkorában magasról tett rá, most szerintem az én gyerekeimen próbálja behozni, amit a sajátjaival elrontott.
Sőt még hetente egyszer járnunk is kell hozzá, mert neki nem ugyanannyi idejönni, mint nekünk 2 gyerekkel oda (10 perc autóútra lakunk egymástól). És amikor ott vagyunk teljesen kisajátaítja a gyerekeket, mintha ott se lennék. A nagyobbikat rendszeresen ellenem hangolja: ha valamit nem engedek, pl torokgyulladás után fagyit enni, akkor nem azt mondja neki, hogy most voltál beteg, ne egyél fagyit, hanem: tudod, hogy mama megengedné, de hát látod anya nem engedi - na ilyenkor kire haragszik a gyerek...?
Úgyhogy szerintem a férjed miatt, és a gyerek miatt próbáld meg elviselni. Az enyémnél nem lehet rosszabb a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!