Lilla, Kamilla, Viola? Ti melyik nevet adnátok ezek közül?
Nektek melyik név tetszik legjobban a három közül? Melyiket adnátok szívesebben?
Ha egyiket sem, kérlek, azt is írjátok le, hogy miért nem, és persze ebben az esetben szívesen várok javaslatokat is. :)
Előre is köszönöm!
Lilla, Kamilla :)
Nekem a Viola nagyon ellenszenves...:/
Ha a három közül kéne választanom, akkor Lilla. Egyébként nekem a kedvenceim : Liliana, Lizie,Kira,Nikol, Nikoletta.
( Sokan azt mondják, hogy az én nevem szép, és elég ritka is, nekem nem annyira tetszik, Cintiának hívnak, és Szintinek becéznek.)
Nálam csak is a Lilla, ez azegyik kedvencem. :)
Kamilla is szép név.
Viola nekem nem tettszik, nemtudom becézni, meg ismerek egy lányt akit így hívnak.
A Viola név gyönyörű, igazi kis virágszál :)
Ismerek Violákat, és pontosan ilyenek: szépek, kedvesek, olyan violásak, mint a virág!
Lilla vagy Kamilla. Én is Lilla vagyok, az egyetlen dolog ami idegesítő, hogy sokszor az emberek lustaságból Lilának írják... De egyébként szeretem a nevemet. :)
A Viola nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!