Anyukák, nektek szokott fájni a medencecsontotok, csípőtök azon az oldalon, amelyiken sokat cipelitek a gyereket?
10 hónaposnak semmi baja nem lesz a hideg kőtől sem.
Amúgy igen fájhat, mivel a szüléstől amúgy is szétcsúszhat kissé a medencecsontod és idő kell, míg ez rendeződik.
Ha tavaly tetted volna fel a kérdésed, kapva kaptam volna rajta.
Tavaly februárban kezdődött ugyanis az én panaszom.
Már az is fájt, ha ráfeküdtem a jobb oldalamra. Ha egy ideig ültem vhol és elindultam, szabályosan mint egy idős ember, indítási nehézségeim voltam, az első 5-10 lépés egy kín volt.
Végigjártam mindent! Ortopédia, csípőröntgen, reumatológia, labor, ultrahang.
Gyógyszert kaptam, izomlazítókat rá, a gyógyszertől rosszul voltam...
Végül gyógymasszőrhöz fordultam az ultrahangos orvos javaslatára, aki a sokadik volt, hogy negatív eredményeket tárt fel.
A masszázson fokozatosan kezdtek foglalkozni a területtel. Az egész hátamat is kezelte, hetente egyszer. Pár hónap alatt eltűnt a panasz.
Most egy ideig nem voltam nála, kicsit újra kezdtem érezni. A nyáron újra járok is, de kb csak 10 naponta. Máris jó/jobb.
33 éves vagyok, két gyerekkel, egyik 6 éves, másik 3 és állandóan a jobb csípőmön "ültettem" őket.
Összegezve, mindenképp a masszázst próbáld meg először!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!