Adsz gyermekednek párizsit?
4-es, arra még enm gondoltál, h valaki pont azért nem ad ilyen vacakokat a gyereknek, mert az oviban úgyis kap? Legalább otthon egyen már normális kaját. De biztos vannak még olyanok mint, te, akik valami ferde logika mentén úgy gondolják, az oviban is sza.r a kaja, akkor miért ne lehetne otthon is sza.r.
Ja, nem adok a gyereknek párizsit és ha kuyttyám lenne, még azt is meggondolnám, h neki adok-e.
Adok. Ő is, mint én csak az egri párizsit eszi meg. Ez a gyengénk.
De odafigyelek az étkezésünkre, sok zöldséget, gyümölcsöt eszünk, igyekszem változatos ételeket az asztalra tenni, úgyhogy nem aggódom, hogy ártok vele neki.
Ráadásul saját kertünk van, amit nem permetezünk. :)
Házi szalonnát, sonkát imádja, ami annyi sót tartalmaz, hogy már a látványa is érszűkületet okoz.
A kertünk 10 méterre van a gyorsforgalmi úttól, rengeteg por és kipufogógáz száll miatta. Mi nem permetezünk, de a szomszéd igen, és nem szokott szólni hogy mikor.
A gyöngém a virsli. Tudom, hogy vacak, tudom hogy ipari bőrke stb a fő összetevő.
Bűnös vagyok, de imádom. A gyerek is.
10-esnek: Nem mindenki teheti meg hogy magánoviba, bölcsibe járjon a gyereke, itt nálunk ami van itt bizony adnak párizsit és akkor mi van?
13-mas: Nem mondtam, hogy párizsival tömöm, mert a bölcsibe is kap, hanem úgy látszik nem érted a lényeget. Ott is kap, nem lehet elzárkózni ezek elöl, és igen van hogy veszek párizsit, szeritned a többi kajába mi van? Színhús, na persze! Csak az a tuti ha te magad neveled az állatot és magad termeled a zöldséget.
Amíg bírod pénzzel addig megvetetik veled úgyis a biot meg a háztájit stb.
Eszunk parizsit, virslit is, en pl nagyon szeretem, de a gyerekek es parom is. Erdemes figyelni mert sokszor az olcsobb sajat markasak (spar penny...) osszetevoiben jobbak mint a dragak! Amugy igyekszek egeszsegesen fozni, egeszseges alapanyagokbol, kenyeret is sutok itthon, de szerintem is inkabb a mertek a lenyeg! Nem a neha megevett parizsitol virslitollesz baja!Amugy meg egyszer olvastam egy cikket, amiben hentes irta, hogy valoban nem lehet ma mar szinhusbol keszult felvagottat venni es igen, a parizsiba sok csont koruli resz, bor, kotoszovet amitol sokan irtoznak, pedig sok hasznos tapanyakot, kalciumot, kollagent, ilyesmiket tartalmaz.....persze dontse el mindenki mi a jo a gyerekenek.
Amit en fontosnak tartok taplalkozas teren, hogy ne legyen tulsujban a hus, egyenek rendesen zoldseget es gyumolcsot es ami meg fontos, a tudatossag!!! Nem fogom megvenni az actimelt, csak mert marha jo a reklamja, hiszen sok jo name ivojoghurt kaphato ami olcsobb es osszeteteleben jobb! Nem zabos aktiviat, hanemnatur joghurtot es teszek nele en itthon cukrot (jujjj ;) ) gyumit es zabpehyhet. ez igy olcsobb is amugy. Iinkabb atudatossag es a , mertek a lenyeg, meg hogy ne doljon be az ember a reklamoknak, mint a kizaras! Hiszen talalkozni ugyis fog vele es ha izlik neki raadasul akkor tudja hogy nem baj, csak ne vigye tulzasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!