Novemberben születik meg a gyerekem, de külföldön fogok dolgozni. Szemét lennék?
Szia, szerintem nem lennél szemét, ugyis az anyukája fog vigyázni rá te pedig szinte semmit nem csinalnal :D inkabb menj ki dolgozni és segitsd anyagilag aztan kesőbb visszajössz
20 L
Nem vagy szemét, csak buta.
Egy gyereknek nem az anyja, hanem mindkét szülője mellett a helye. Az első hónapokban alakul ki a legerősebb kötődés, ha havi 1x találkoztok valószínűleg idegen leszel neki.
DE ez a te döntésed. Megértem, ha nem ezzel a lánnyal képzeled el az életed, és a babát sem akartad. Becsülendő, hogy minél többet szeretnél nyújtani legalább anyagilag a gyermeknek.
Igazán jó az lenne, ha lelkiekben is ennyit tudnál adni, de ez nem várható el senkitől sajnos, míg az anyagi az kötelezettség.
Most együtt éltek? Egy pár vagytok? Gondolom, nem, mert írod, hogy nem a barátnőd.
Akkor szerintem neki tök mindegy, hogy itthon vagy külföldön dolgozol. Hiszen egyébként sem vagytok együtt.
Ha van lehetőséged jó munkára, akkor menj és ne ettől tedd függővé, ez ne akadályozzon meg benne. Na meg, több pénzből könnyebben tudsz gyerektartást fizetni, mint 100 ezerből.
Annak a nőnek nincsen apja? Mert ha lenne(és persze lenne benne gerinc is...)akkor megfogná a grabancodat kesapám és kötelezne hogy vedd el visszaadva a tisztességét vagy pedig olyan laposra verne hogy több nőt nem tudnál szégyenbe hozni...!
Borzalmas erkölcsi állapotok uralkodnak ebben a mai világban...
A kérdező csak úgy összefeküdt egy nővel(érzelem, együtt járás, stb...ugyan már?!)aztán faképnél hagyja mondván majd hoz pénzt.
Hát kesapám...
Nagyítóval kell keresni de hálisten van ellenpélda! Jómagam családostúl esküvőre vagyok hivatalos jövő szombatra úgyhogy a mai világban is van még tisztesség mégha nagyítóval is kell keresni. Igaz nem lesz nagy dínom-dánom(polgármesteri hivatal, templom)majd 20-30 fő egy hangulatos vendéglőben élő zene mellett vacsora de mégis úgy ahogy illik!
Ti meg kesapám...
Meg ezek a válaszolók...jól mondta egy haver hogy a való élet és a gyak.kérdések ég és föld. Igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!