Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen fölösleges dolgot...

Ki milyen fölösleges dolgot vett meg a babakelengyébe amit megbánt mert nem használt végül?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 12:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem, hogy az emberek hogy tudnak meglenni szopipárna meg hordozókendő nélkül. Előbbit mondjuk én varrtam magamnak 500 forintból, ahelyett, hogy megvegyem 15 ezerért. Nyilván utóbbi árért teljesen felesleges. A kendővel meg minden nap sétálunk, bevásárolunk, jövünk-megyünk a városban, én nem tudnám BKV-n babakocsival vinni.
2015. júl. 29. 11:01
 22/26 anonim ***** válasza:

21-es

Én nagyon könnyen élek ezek nélkül. Minek vegyek szopipárnát, amikor pl. a kanapénkon van egy rakat párna, ami ugyanúgy be tudja tölteni ezt a funkciót?! Hordozókendőre sem volt szükségem, ugyanis vidéken lakunk, ahol szinte mindenhova el tudom tolni babakocsiban a gyerkőcöt, ami esetében nekem pont az a lényeg, hogy nagy kerekű, terepes legyen, ami tömegközlekedésre pl. enyhén szólva alkalmatlan.

2015. júl. 29. 11:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Értem. Hát, nálunk nincsenek párnák a kanapén :D
2015. júl. 29. 13:34
 24/26 anonim ***** válasza:

21-es!

"Nem nagyon értem, hogy az emberek hogy tudnak meglenni szopipárna meg hordozókendő nélkül."

Nálam 2 gyereknél sem kellett szopipárna, volt helyette másik, ami tökéletes volt. Mint írtam, a gyerekeim utálták a kendőt, én sem szerettem emiatt. Viszont a mei-tai bevált és a babakocsi is. Nem vagyunk egyformák, én simán értem, hogy meg lehet lenni cumi és cumisüveg nélkül pl. annak ellenére, hogy cumisüveget mi használtunk. :)

2015. júl. 29. 18:33
 25/26 Nickelodeon88 válasza:

A sokfele babaapolo szer folosleges, nekem egy egesz fiok tele van veluk, szerintem soha nem fog elfogyni.( meeg popsikenocs nelkul is egesz jol elvan :) ) Plusz, az en kislanyom utalja az elektromos hintat. Valamint sok ruhat kinott ugy, hogy nem volt idom raadni, vagy csak 1-2 alkalommal.

Illetve amiket nem vettunk, es nem is hianyzik: legzesfigyelo parna, az a walkie-talkie, aminek nem tudom a hivatalos nevet :), szoptatos parna, szek, stb, cumisuveg tisztito, sterilizalo, egyeb tartozekok,( en rendesen mosogatoszerrel szoktam elmosni, meg uvegmoso kefevel, aztan alaposan leoblitem).

Hasfajasra valo cuccok, mint gripe water, infacol, teljesen haszontalan volt, ezektol ugyanugy fajt neki, aztan mikor elmult, nem ezektol mult el.

Valamint a borostyannyaklanc orvosilag bizonyitottan teljesen haszontalan

2016. máj. 18. 15:47
 26/26 Nickelodeon88 válasza:
Es a bebikomp. Ne vegyel bebikompot, a gyerekeknek lehet, hogy tetszik, de valojaban nem segiti a jarast. Sokkal inkabb hatraltatja az onallo jarasban
2016. máj. 18. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!