Hány éves korában engednétek gyereketeknek a köldök piercinget?
17 évesen nagy nehezen beleegyezett anyum. Mai napig nem bántam meg. Nekem is és másoknak is tetszik. :) Persze én a gyerekem testalkatát is figyelembe venném adott esettben,mert ugyebár nem mindenkinek áll jól (főleg egy teltebb alkatú embernek),viszont lapos v. kidolgozottabb hason mutatós tudd lenni.
Sok helyen olvastam,hogy fiatalkori őrültség és később,ha gyereket szeretnél megfogod bánni + hogy fog kinézni a hasad... Nos..időben ki kell venni és akkor lesz 9 hónapja szépen összeforni. Ennyi. :)
14-15 évesen már engedném (én is ennyi idősen csináltattam, mondjuk én csak utólag árultam el otthon, mert 16 éves koromig nem nagyon akarták megengedni, igaz, nem is nagyon balhéztak rajta, csak fogták a fejüket, hogy milyen ronda).
Na mondjuk nem úgy, hogy kitalálja, és másnap mehet megcsináltatni, de mondjuk ha eltelik 1-2 hónap, és még mindig szeretné, akkor rendben van. De azért elrettentő példaként megmutatnám neki az én köldökpiercingem helyét, mert sajnos elég csúnya lett a terhességem alatt, pedig akkor már egy éve kivettem. Nem mintha engem ez annyira zavarna, de azért lássa, hogy milyen lehet később.
Az 5-ös válaszoló módszerét pártolom. :)
Ha régóta akarja akkor mindegy hány éves, ezen kívül mondjuk 17 év fölött csinálhatja amúgy is.
16-os válaszoló ezt ne nekem írd,hanem ink. a 9. válaszolónak aki felhozta,h. a babavállalás miatt milyen csúnya lesz a köldök piercinged helye rémhírt... Azt már meg se említettem neki,h. van bioplast piercing pont erre az időkre kitalálva hisz,aki ennyire ellene van annak mondhatsz bármit. :D
De örülök,hogy te is büszke viselője vagy és gratulálok a gyerkőcökhöz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!