Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szép külföldiek által...

Milyen szép külföldiek által jól kimondható magyar neveket ismertek?

Figyelt kérdés
Húgom egy japán férfihoz ment feleségül, ott is élnek. Nemsokára ikreik születnek. Egy fiú és egy lány. Bár ez nem lep meg, mert a családban gyakori nálunk az ilyesmi :) Az első keresztnevük japán lesz, de másodiknak szeretnének magyart adni. Jelképezve azt, hogy mindkét ország, kultúra fontos a számukra.
2015. júl. 23. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nemrég volt nálunk valaki. Cristina és Maria volt a két utóneve. A hölgy félig magyar félig külföldi volt. Szerintem aki Japánban él félig magyarként valószínű tud majd angolul, ill. előfordulhat, hogy később olyan területen dolgozik/tanul ahol az angol erősen közre fog játszani. Én olyan neveket választanék amiknek magyar hagyománya is van és angolul is hasonlóan hangzanak.
2015. júl. 23. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Éva, Márk, Dániel, Péter, Nóra
2015. júl. 23. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor érdemes lenne ékezet nélküli, angol abc betűivel leírható Magyarországon is elterjedt nevet választani vagy olyat, ami nemzetközileg ismert. Pl.: Anna, Emma, Liza, Alíz, Olívia, Eliza,

Fiúnevekből nehezebb, de esetleg: Dávid, Patrik, Alex, Ádám, Marcell

2015. júl. 23. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Emma, Hanna, Dániel
2015. júl. 23. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!