Ötletek szabadtéri programokra egy félévessel és egy 2,5 évessel ebben az irtózatos hőségben?
Budapestiek vagyunk. A délelőtti hőségben bent vagyunk, de délután alvás után jó lenne kimozdulni, mert a nagyobbik gyerkőcöm megkattan a 4 fal között /nem mellesleg ém sem bírom az otthonülést/.
Szívesem vinném őket fás-ligetes parkokba, vagy árnyékosabb játszókra. A közelünkben található játszó kilőve, nincs egy darab fa sem /egyébként napi rendszerességgel játszózunk, csavargunk, ezért viseljük nehezen most a bezártságot/. A nagyfiam bírja a meleget, inkább a húgára való tekintettel nem megyünk most akárhova, hogy ne kelljen órákat aszalódnia a babakocsiban.
Esetleg beltéri programokat is ajánlhattok /persze klímatizált helyeken pl. játszóház, de hátha valaki több fantáziával remdelkezik, mint én:-)/
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Margit-sziget, Városliget
Játszóház mindenhol klimatizált szerintem, mi ekkora gyerekkel a Sugárba jártunk.
Normafa árnyékban, naptejjel, vagy Római part.
A Hajógyári sziget is jó, mert árnyékos és nincs tömeg.
Vagy beljebb a Városliget, Szabadság tér környéke (ott van az a szökőkút, ahol átrohangálhat a vizen a nagyobbik, a melegben élvezné, engem is csak a túlzott szocializációm tart vissza, hogy belesétáljak felnőttként..)
Köszönöm, jó ötletek. És jöhetnek még:-)
Egyébként elmegyünk mi bármerre, autóba vágódunk, és indulunk. Végül a férjemmel a gödöllői kastély parkja mellett döntöttünk, az elég ligetes.
17. kerületiek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!