Dr. Gasztonyi Zoltán nőgyógyászról vélemények?
Családtervezési kivizsgáláson voltam csak nála, kiderült, hogy gond van. Elkezdett kezelni, de gondolkodom rajta, hogy váltok, van egy kis ellenérzésem.
Néha elég morc, nem szereti ha kérdezek. Az viszont tetszik, hogy amikor sos probléma volt soron kívül fogadott az Istenhegyiben.
Te régóta jársz hozzá?
Mintha nem ugyanarról az orvosról beszélnénk! Nem értettétek félre fanyar cinikus humorát? Mert az van ám neki :) De semmi képpen sem bunkó, vagy pénzéhes, sőt! Engem folyton átirányított a magánrendelésről az Istvánba, hogy megcsinálja inkább tb-re a meddőségi vizsgálatokat. Tényleg nem bőbeszédű, de ha kérdezel, egyenesen válaszol, nem ködösít.
Szülésnek csak a végére (kitolási szakasz) jön be, de hát nem neki kell fognia a kezem, az a férjem dolga. Engem szülés után megkeresett a kórházban másnap (István) pedig hétvége volt.
szülés után a 6 hetes kontrolon még azt is tesztelte keresztkérdésekkel, nincs e szülés utáni depim. Ilyen nődokiról még nem hallottam (jó, mondjuk kicsit ügyetlen is volt, mert lejött, hogy mit akart :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!