3 betűs lány nevek?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki hogy a 1,5 éves kislányunk mellé egy újabb kislány érkezik hozzánk. A nagyobbik kislányunkat Noának hívják. A második kislányunknak is hasonló 3 betűs nevet szeretnénk. Segítetek?

2015. júl. 15. 15:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem a Lia tetszik nagyon...

Noa, az lánynév?? Azt hittem fiú.

2015. júl. 15. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Ada, Ági, Ani, Ari, Bea, Bié, Dea, Dia, Dió, Éda, Émi, Ené, Era, Eta, Éva, Ica, Ida, Ila, Iza, Lea, Lia, Mea, Nia, Ora, Rea, Ria, Rut, Tea, Tia, Úna, Via, Zea, Zia, Zoé

[link]

2015. júl. 15. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Még egy voks a Liára!:)
2015. júl. 15. 18:11
 14/21 anonim ***** válasza:
A Noa itthon lánynév. Külföldön létezik a Noah, aminek a magyar párja a Noé pedig fiúnév.
2015. júl. 15. 19:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Zea, Zoé vagy Mia.

Azt a mintát nem szakítanám meg, hogy a mássalhangzót két magánhangzó követi. Arra figyeljetek, hogy ne lehessen félrehallani a nevet, mert később szívás lesz.

Nálunk a férjem Zoltán, a lányunk Zoé. Azt nem gondoltuk végig, hogy Zolinak szólítjuk, amit a legkisebb zajnál már nem érteni, hogy Zoé vagy Zoli...

Ráadásul sok külföldi ajkú barátunk van, akik a Zoé-t Zoí-nak ejtik. Ott már végképp keveredés van, hogy most kiről is beszélnek. :)

2015. júl. 15. 21:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Lea, vagy Lia, legalább is én ezeket választanám :)
2015. júl. 15. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Noa nagyon szép név (sokan ezek szerint keverik a Noéval..:)

Három betűs lány név például az Ada, Bea, Dea, Dia, Éda, Éva, Ida, Iza, Lea (Szerintem ez a legjobb! :), Lia, Mia, Mea, Nia, Rea, Ria, Tia, Tea, Via, Zea, Zoé, Zia.

Ennyi van fent az MTA oldalán, ami hárombetűs :)

2015. júl. 16. 07:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Ada,Ani,Ari,Bea,Bié,Dea,Dia,Dió,Éda,Émi,Emő,Ené,Era,Eta,Éva,Ica,Ida,Ika,Ila,Iza,Lea,Lia,Mea,Mia,Nia,Noa,Ora,Rea,Ria,Tea,Tia,Úna,Via,Zea,Zia,Zoé

Ezeket a neveket 2015.03.01-es anyakönyvezhető könyvől néztem ki. Mindet így lehet anyakönyvezni, ezek a hivatalosak.

Én ha javasolhatom toljátok meg egy betűvel, mert több és szebb nevek vannak 4 betűvel. Remélem tudtam segíteni. :) Amúgy mi is névkeresésbe vagyunk, ezért is van névkönyvünk. :)

2015. júl. 16. 08:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a Noához a Lea vagy a Lia passzolna a legjobban.
2015. júl. 16. 22:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Mia,Zoé
2019. jún. 2. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!