3 betűs lány nevek?
Nekem a Lia tetszik nagyon...
Noa, az lánynév?? Azt hittem fiú.
Ada, Ági, Ani, Ari, Bea, Bié, Dea, Dia, Dió, Éda, Émi, Ené, Era, Eta, Éva, Ica, Ida, Ila, Iza, Lea, Lia, Mea, Nia, Ora, Rea, Ria, Rut, Tea, Tia, Úna, Via, Zea, Zia, Zoé
Zea, Zoé vagy Mia.
Azt a mintát nem szakítanám meg, hogy a mássalhangzót két magánhangzó követi. Arra figyeljetek, hogy ne lehessen félrehallani a nevet, mert később szívás lesz.
Nálunk a férjem Zoltán, a lányunk Zoé. Azt nem gondoltuk végig, hogy Zolinak szólítjuk, amit a legkisebb zajnál már nem érteni, hogy Zoé vagy Zoli...
Ráadásul sok külföldi ajkú barátunk van, akik a Zoé-t Zoí-nak ejtik. Ott már végképp keveredés van, hogy most kiről is beszélnek. :)
Noa nagyon szép név (sokan ezek szerint keverik a Noéval..:)
Három betűs lány név például az Ada, Bea, Dea, Dia, Éda, Éva, Ida, Iza, Lea (Szerintem ez a legjobb! :), Lia, Mia, Mea, Nia, Rea, Ria, Tia, Tea, Via, Zea, Zoé, Zia.
Ennyi van fent az MTA oldalán, ami hárombetűs :)
Ada,Ani,Ari,Bea,Bié,Dea,Dia,Dió,Éda,Émi,Emő,Ené,Era,Eta,Éva,Ica,Ida,Ika,Ila,Iza,Lea,Lia,Mea,Mia,Nia,Noa,Ora,Rea,Ria,Tea,Tia,Úna,Via,Zea,Zia,Zoé
Ezeket a neveket 2015.03.01-es anyakönyvezhető könyvől néztem ki. Mindet így lehet anyakönyvezni, ezek a hivatalosak.
Én ha javasolhatom toljátok meg egy betűvel, mert több és szebb nevek vannak 4 betűvel. Remélem tudtam segíteni. :) Amúgy mi is névkeresésbe vagyunk, ezért is van névkönyvünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!