Melegként hogy lehet gyerekem?
Valójában biszex fiú vagyok (18 éves), majd pár év múlva szeretnék gyereket. A nők viszont csak szexuálisan vonzanak, így esélytelen hogy párkapcsolatban éljek egy nővel.
Úgyhogy nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy lehessen gyerekem.
Ha például összefeküdnék valakivel csak úgy véletlen folytán (pl. buliban), és teherbe esne, akkor az úgy jó lenne nekem. Nyilván az anyjával lakna, és nálam is lenne. Bár erre kicsi az esély, hogy ilyen szituációba kerüljek.
Párkapcsolatot meg nem akarok, mivel hazugságra és kihasználásra épülne.
Egyéb ötlet, vélemény? Köszönöm!
Nem szeretnélek megbántani, de és azt gondolom, hogy ilyen esetben jobb, ha nem lesz gyermeked.
Persze vannak elvált párok, ahol ez a helyzet van kényszerűségből, de hogy alapból így "álljon neki" az a gyermek az életnek...., nekem ez nem felfogható.
Remélem nem lesz senki, aki belemegy ebbe, és gyermeket szül tőled. Mert ez nem neked szülés, hanem tőled. Érzed a különbséget?
Köszi a válaszokat!
Örökbe fogadni nem akarok, hiszen ahhoz nem sok közöm lenne, és ez zavarna...
- a hagyományos módon
- béranya
- örökbefogadás.
Amit Te írsz, az tisztességtelen magatartás.
Béranyaság nincs Magyarországon.
Örökbe nem hiszem hogy fogadhatsz melegként (bár ha Terri Black-nek sikerült...)
Szóval marad a hagyományos mód. De játssz tisztességesen. A leendő anyának mondd el, mi a helyzet. Akár még le is mondhat a gyerekről, és akkor te nevelnéd. Miért olyan "nyilván", hogy az anyjával lakna? Most akarsz gyereket, vagy csak hétvégi gyerek kell???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!