Hogy kell ejteni az Aisha nevet? ('Ájsá' vagy 'Ajsa')
Figyelt kérdés
Babát várok nagyon tetszik ez a név szerintem nagyon szép, de nincs ismerősöm akit így hívnának és nem vagyok benne biztos, hogyha -á val ejtem helyes-e.2015. júl. 6. 12:22
1/4 anonim válasza:
A magyar kiejtés szabályai szerint úgy ejted, ahogy írva van, tehát a-val. Hogy aztán ti hogy gondoljátok, hogyan szokjátok meg, már más kérdés.
2/4 anonim válasza:
És így, sh-val anyakönyveztetnétek? Nem úgy, hogy Ajsa?
Azt tudod, hogy a jelentése AJAK?? Tényleg egy testréstről akarod elnevezni a gyermekedet?
3/4 anonim válasza:
Az en lanyomat igy hívják. Mindenki ismeri. Igy is írja. Nem külföldi az apja. Siman engedélyezték.
4/4 anonim válasza:
Az Aisa külföldi eredetű név, az Ajsa magyar eredetű.
Nagyon hasonlóak, de nem azonos eredetűek, és jelentésűek.
sh-val nem is lehet anyakönyvezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!