Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti milyen gyerekpórázt ajánlan...

Ti milyen gyerekpórázt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kolléganőmnek most lesz a születésnapja. Korábban mondta, hogy nagyon rakoncátlanok a kölykök, gondoltam meglepem vele. :) A lány 2, a fiú 3,5 éves.
2015. júl. 1. 21:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
34%
Ketrec esetleg? Vagy van ez az elekromos sokkoló, ha bizonyos távolságnál jobban eltávolodsz, megráz az áram. Vagy bepólyálod olyan hatéves korig mondjuk, jó szorosan, és zsupsz be a babakocsiba. Bár elég összekötözni a bokáit valami jó erős ragasztószalaggal.
2015. júl. 2. 14:28
 32/33 anonim ***** válasza:

"Mert magamat kigúnyolom, ha kell,

De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"

E.R.

Ajándékba ne vegyél ilyen eszközt...

2015. júl. 2. 14:35
 33/33 anonim ***** válasza:

29-es kérdésére miért nem válaszoltok?

Egyébként köszönöm, hogy feltetted a kérdést. Múltkor mentem ki a kapun, a 3 kicsivel. Odaállítottam őket mellém,amíg bezárom a kaput magunk után.Libasorban, a nagykapu elé, egymás kezét fogva. Amíg kulcsot fordítottam, annyit láttam, hogy az egyik kislány megiramodik az úttest felé, én akkorát ugrottam, a papucs is leröpült a lábamról, és épp az úttest szélén kaptam el. Ha egy másodperccel később érem utol, akkor elüti egy autó. De ez nem számít, le van ejtve ha mondjuk a szemem láttára ütik el a gyereket(egy pillanatra képzeljétek el a képet....), a lényeg, hogy tiszteljem, nehogy gyerekpóráz legyen rajta...... Üssék csak el mert én tisztelem......

2015. júl. 3. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!