Mi a jó egyáltalán abban, ha valakinek van gyereke?
Látom próbálsz provokálni :)
Amig nincs gyereked, nem fogod megtudni. Kívánom neked hogy Te soha ne is tudd meg, légy rabszolga egész nyugodtan, mert jó szülő úgysem lenne belőled. Rabszolgának még elmész...
Én értem, mire célzol.
Férjem is így gondolta, de azért tudta, hogy egy gyereke lesz (meg hát én is rágtam a fülét).
Egyrészt hogy válaszoljak a kérdésedre, én mindent meg fogok teremteni a fiunknak, hogy ne "rabszolga" legyen. Tehát biztosan fog nyelvet tanulni, és lehetősége lesz bármilyen iskolába menni. Majd ha akar, akár külföldre is mehet.
A másik, hogy nem érti ezt a "gyerek dolgot", akinek nincs. Amikor mondja, hogy "anya", vagy "apa", nincs annál jobb dolog. Ja, meg amikor megölel, megpuszil...
Hidd el, megtérül a sok befektetett pénz, és energia...
Mellesleg tök igazad van...
De! az én fiam egy csoda. Okos értelmes, igazán szerethető, nagy dumás. Mi egyet vállaltunk, így azért olyan nagyon nem kellett mindenről lemondani, az életünk ugyan megváltozott, de nem negatív irányba. Úgy gondolom, egy picike apából, egy picike anyából...
Az ember nem élhet mindig csak önmagának....
Ha így gondolkozol, lehet csak idős korodban érted meg milyen jó, ha van az embernek családja, van, aki rányitja az ajtót és megkerdezi "hogy vagy?"
Megéri a pénzt, időt, energiát befektetni!
Próbálj ezen elgondolkozni, csak nehogy késő legyen!
Nem gondolom, hogy szenvedő rabszolga lennék egy rendszerben. Innentől kezdve nekem nem kavarognak olyan gondolatok a fejemben, hogy minek szülök gyereket erre a szörnyű világra. Szerintem nem szörnyű a világ.
Amíg te ezt nem látod magadtól, addig teljesen felesleges bármit is mondani arról, hogy miért jó egy gyerek, mert nem fogod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!