Nekem még picit új név, ezért ízlelgetnem kell. Viszont nem rossz név, ahogy most kimondtam.
Amúgy attól is függ mi a vezetéknév, mert egy nagyon magyar vezetéknévvel nekem furcsán hangzana.
Jajj nagyon nem!
Nekem olyan, mint a brájen... :/
Persze ha valamelyik szülő külföldi, akkor más, de totál magyar családban nagyon brájenes...
" Annyi szép magyar név van, régi is, újabb is, amit nem kell betűzni és még a nagyszülőknek sem kell felírni. Mégis tele van a játszótér Kevinekkel, Noelekkel és Benettekkel. Miért??"
Remélem tudjátok, hogy a pl. a József, Katalin, Gergely és hasonlók nagy része nem magyar eredetű név. Az egyik héber, másik görög, de sok a latin, német is. Akkor meg már nem mindegy, hogy angol van-e? A tipikus magyar nevek legtöbbje pedig nevetséges. Pl. Taksony, Töhötöm, Csikó, stb. Jó, van kivétel is, ez igaz. Pl. Attila. De ezek kevesen vannak. A Noel nem tetszik, de pl. a Benettel, Kevinnel komolyan nem értem mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!