Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a Zsanett név...

Szerintetek a Zsanett név cigányos?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nem!

2015. jún. 26. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na ne már, csak emiatt?! 2 hét, és elfelejtődik, elveszik az éterben. Egyébként szerintem nem a videó a vicc, hanem amiket gyártanak róla, hozzá.
2015. jún. 26. 09:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem cigányos, és a név önmaga nem tehet arról, hogy van egy hülye videó, amiben pont egy Zsanettet emlegetnek. Amúgy szerinted ki fog erre emlékezni 2-3-5-10 év múlva? Senki.

A Zsanett szép név.

2015. jún. 26. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Kérdezö egy video miatt nem adnád a nevet gyerekedned? Szerinted mindenki ezt a videot nézi majd meg ? Mire megszületik a gyereked el is felejtik az emberek már akik megnézték a videot .
2015. jún. 26. 11:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazából a barátnőm még mondja is, hogy nagyon cigányos, pedig előtte tetszett neki is... még meglátom.
2015. jún. 26. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Én ezt a videót most láttam, hála(?!) ennek a kérdésnek.

De amúgy az életben nem láttam volna, úgyhogy nem annyira népszerű ez a videó, hogy ne lehessen adni ezt a nevet, ráadásul nem is szerepel benne ilyen nevű hölgy. Egyébként a név egyáltalán nem cigányos.

A másik meg, hogy olyan név nincs, amit ne lehetne kötni vagy egy termékhez, vagy szolgáltatáshoz vagy akár egy olyan személyhez, akire nem igazán akarunk hasonlítani.

pl.: Emese ásványvíz, Szilvia papírtörlő sőt egyik újságban láttam Mira toalettpapírt is.

2015. jún. 26. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
És ha ebben a videóban éppenséggel valamilyen Lucáról lenne szó akkor máris cigányos a név,és nem az lesz a neve ?
2015. jún. 26. 13:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem az. Jó ismerek cigány Zsanettot, de ez csak egy dolog. Kb minden névbõl ami elõfordul a környezetemben ismerek cigány és nem cigányt. Amúgy meg elég gyerekes az ilyen videókon pörögni. De legalább a Bözsi nénis lecsengett. :) Ha kislányunk lesz, akkor a Zsanett nevet fogja kapni, fiút még nem döntöttük el.

16 hkm

2015. jún. 26. 14:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Inkább franciának tűnik nekem.
2015. jún. 26. 20:38
 19/21 anonim válasza:
100%
Szerintem igaza van a barátnődnek, divatos, gyakori név a cigányoknál.
2015. júl. 4. 14:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eldöntöttük: Laura lesz. A második pedig Pálma!
2015. júl. 8. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!