Szerintetek a Zsanett név cigányos?
Nem cigányos, és a név önmaga nem tehet arról, hogy van egy hülye videó, amiben pont egy Zsanettet emlegetnek. Amúgy szerinted ki fog erre emlékezni 2-3-5-10 év múlva? Senki.
A Zsanett szép név.
Én ezt a videót most láttam, hála(?!) ennek a kérdésnek.
De amúgy az életben nem láttam volna, úgyhogy nem annyira népszerű ez a videó, hogy ne lehessen adni ezt a nevet, ráadásul nem is szerepel benne ilyen nevű hölgy. Egyébként a név egyáltalán nem cigányos.
A másik meg, hogy olyan név nincs, amit ne lehetne kötni vagy egy termékhez, vagy szolgáltatáshoz vagy akár egy olyan személyhez, akire nem igazán akarunk hasonlítani.
pl.: Emese ásványvíz, Szilvia papírtörlő sőt egyik újságban láttam Mira toalettpapírt is.
Nem az. Jó ismerek cigány Zsanettot, de ez csak egy dolog. Kb minden névbõl ami elõfordul a környezetemben ismerek cigány és nem cigányt. Amúgy meg elég gyerekes az ilyen videókon pörögni. De legalább a Bözsi nénis lecsengett. :) Ha kislányunk lesz, akkor a Zsanett nevet fogja kapni, fiút még nem döntöttük el.
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!