Gréta, Gerda, Zita, Rita, Petra, Regina, Rebeka, Adél, Abigél, Alíz nevek közül nektek melyik tetszik?
Figyelt kérdés
Ti melyiket adnátok?
Nekem tetszenek, de mindenkitől azt hallom, hogy ezek közül mindegyik túl kemény hangzású név. Meg hogy nincs bennük semmi lágyság.
Ti mit gondoltok? Tényleg kemény nevek?
2015. jún. 24. 14:15
11/27 anonim válasza:
Gréta, Petra, Rebeka és az Alíz nagy kedvenceim. Nagyon szépek :) A többi nem igazán tetszik.
12/27 anonim válasza:
Nekem a Gerda és az Abigél tetszik.Pont a komolyságuk miatt.A többi nekem nem jön be.
14/27 anonim válasza:
Regina nekem is kedvenceim között van. Még a Rita,Réka tettszik. A többi nem.
17/27 anonim válasza:
Ezeket adnám: Adél, Abigél
Szerintem a Gréta, Gerda, Rita, Petra, Regina és Rebeka kemény nevek (tehát amelyikben r betű van)
18/27 anonim válasza:
Alíz ezek közül a legszebb <3 Gréta, Adél, Abigél ami még tetszik, de a Grétán kívül egyik sem adnám. A Rebeka és Réka nevek közül nekem inkább az előbbi, mint az utóbbi. A többi nem jön be. Ez a kemény hangzás meg badarság, amúgy meg az égvilágon senkire sem tartozik a szülőkön kívül, hogy melyiket és miért választják :)
19/27 anonim válasza:
Ezek közül talán az Adél és az Alíz.
A Zita, Rita, Petra, Réka név egyenesen irritál (nem tudom miért). A Gréta és a Rebeka név is jó lenne, de általam nem kedvelt személyeket is hívnak így.
20/27 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Regina, az Alíz és az Abigél tetszik, de az Abigélt nem adnám a regény miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!