Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ruhácskákat pakoljak...

Milyen ruhácskákat pakoljak be? Miben hozzuk haza a picurt?

Figyelt kérdés
Szerdára várom a babát,és most kezdtem el bepakolni. Teljesen tanácstalan vagyok. Van itt valaki aki kb ekkora várja,ő mit pakolt be?
2010. márc. 1. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 évvel ezelőtt szültem február végén. Úgy pakolj be neki, hogy rétegesen tudd öltöztetni, mert lehet megy még ezerrel a fűtés a kórteremben.Pakolhatsz ujjatlan rugikat, ami alá rá tudsz adni hosszú ujjú bodyt. Lábzsák vagy egy takaró is jól fog jönni, mert ha szellőztetnek a szobában, azért neki még nincs meleg. Kis vékony sapit is vigyél be, mert hajmosás után kelleni fog, meg nem tudni mennyi haja lesz. Ha nem vettél kis pamut kesztyűt, tudod olyat, amit azért adnak rá, hogy ne karmolja össze az arcát, akkor kis zoknival tudod helyettesíteni. Egy ruhát pedig a hazajövetelhez készíts be, ez azért még legyen vastagabb, de ez is réteges öltözködést biztosítson, mert az időjárás kiszámíthatatlan. Az is fontos szempont, hogy gyalog mentek haza, vagy kocsival.

Kisfiad vagy kislányod lesz?

2010. márc. 1. 19:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Kislányom lesz. Milyen méretű ruhákat pakoljak? 4kg felett fog érkezni,és kocsival jövünk haza.
2010. márc. 1. 19:46
 3/11 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta a kórházba adnak rá ruhát,így oda nem pakoltam csak a haza hozatalra!
2010. márc. 1. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha 4 kg feletti a babád akkor szerintem 56-os méretű ruhákat vigyél.Rövid ujjú body,hosszú ujjú body,harisnya,nadrág,pulcsi,overál,sapka.Persze csak,ha hideg lesz.
2010. márc. 1. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:

4kg felett már 62es ruha kell...

Ez tuti!!

2010. márc. 2. 08:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Takaró fontos, általában nem adnak! Szerintem jobb, ha viszel be neki rucikat, az a biztos, nekem szükség volt rá. Legegyszerűbb a rugi,mert kisnadrág még birizgálná a köldökcsonkját. Alá body. Ezekből pár db. Kissapka,textil pelenka. Esetleg hosszú ujjú body,+ ujjatlan rugi. Ilyesmi.
2010. márc. 2. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

(Első vagyok)

Vigyél be ruhákat, mert sajnos a kórházban előfordulhat, hogy nincs elég pólya. 6 éve is örültek, hogy vittem rucikat. 62-es ruhákat vigyél, az 56-os már kicsi lesz neki. A fiam 3050g-mal született, de az 50-es rucik kicsik voltak, igaz ebből nem is vettem többet két-három darabnál. Az 56-os jó volt rá.

Azt elfelejtettem, hogy pelenkát is érdemes vinni, mert napi max. 3-at adtak akkor, és az nekünk amúgy is nagy volt. Mi newborn pelussal kezdtünk, ami 2-5kg-ig jó. Anno Libero-t adtam ajándékba.

2010. márc. 2. 15:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Liberot adtak ajándékba. Így akartam írni :D
2010. márc. 2. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Ami még fontos, az a popsitörlő. Egyebeket adnak, pl, hintőport, alkoholt, gézt a köldökcsonkhoz, de ahol én szültem, ott nagyon nem akartak popsitörlőt adni...
2010. márc. 2. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Hol fogsz szülni??
2010. márc. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!