DM-ben kapható sajátmárkás termékekről mi a
véleményetek?
Figyelt kérdés
29. hétben vagyok az első kisbabámmal. Szeretném elkezdeni a babakelengyét és a kórházi dolgok vásárlását. Érdemes ott megvennem?
Pelenka, törlőkendő,cumisüveg (szoptatni szeretném, de úgy nyugodtabb vagyok ha lesz 1db otthon), babahajkefe, körömolló, melltartóbetét, intim betétek stb.
Jók a DM sajátmárkásai?
2015. jún. 20. 23:00
1/5 anonim válasza:
Én szeretem de cumisüvegből nem azt használjuk.Többit amit felsoroltál igen.
Javaslat:Cumisüveg helyett vegyél inkább etetőpoharat(kicsi 30-50 ml) ne legyen cumizavara ha pótolni kell.
2015. jún. 20. 23:05
2/5 anonim válasza:
Már a második gyermekünknek vásárolunk kizárólag DM saját márkás termékeket. Nagyon elégedettek vagyunk. A pelusok, nedves törlőkendők nagyon jók, a Neogranormon popsikenőcsöt is ott vesszük, valamint a babafürdetők is jók. Sőt, a két éves kisfiam saját márkás fogkefét és fogkrémet használ, a férjem borotvazselét, én pedig dm-es hónaljdezodort. Ja, vécépapírt és papírzsepit is saját márkásat veszünk.
2015. jún. 21. 00:22
3/5 anonim válasza:
A popsitörlőjüket nem szeretem, de most pont van egy akció, hogy ilyen hordozható kartondobozban van jópár csomag. Nézd meg, de nem tudom hány darab van benne, és úgy tippetem hogy 8 körül és 2500 ft.
A pelusát szeretem nagyon, meg a cumisüveget is, popsikrémet sosem vettem ott.
2015. jún. 21. 07:43
4/5 anonim válasza:
Pelenka, cumisüveg , törlőkendő, betét, és cicibetétet használtam már tőlük. Pelenka és popsitörlő nagyon jó, cicibetét szintén nagyon jó, viszont a betétjük elcsuszkált nekem (ha olcsót szeretnél, próbáld ki a cooposat, nekem az nagyon bejött). Cumisüvegje is jó a DM-nek.
2015. jún. 21. 08:06
5/5 anonim válasza:
Ha regisztrálsz a bababónusz programra, akkor még olcsóbban tudsz majd ott vásárolni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!